Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elevar la vibración del pensamiento

Les millors tècniques per augmentar la vibració del pensament

Descobreix com et pots alinear amb la llei de l'atracció

¿Cómo elevar la vibración del pensamiento? 4 técnicas para aumentarla
Esbrina les millors tècniques que t'ajudaran a elevar la vibració del teu pensament | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Si vas en cotxe i a la ràdio no t'agrada allò que sona, pots posar una altra emissora. Amb la ment humana es pot fer una cosa similar, a través de l'elevació de la vibració del pensament. 

Hi ha un gran nombre d'individus que no veuen la gran utilitat que pot comportar-los el fet de saber com dur a terme el control i l'elevació de la freqüència vibratòria, de poder sentir les energies a nivell espiritual i de poder gestionar els estats energètics de la gent, però si no acabes de sentir-te a gust amb l'existència que se't presenta, únicament et caldrà modificar la teva freqüència vibratòria, de la mateixa manera que pots fer amb els aparells radiofònics, per exemple. Segueix llegint perquè, entre altres, t'explicarem com pots descobrir quina és la teva freqüència vibratòria.

En què consisteix l'elevació de la vibració del pensament?

Volem procedir a mostrar-te de quina manera pots dur a terme l'elevació de la vibració del pensament, però prèviament ens cal explicar-te que a l'univers absolutament tot està format per energia, les persones també. De fet, els pensaments que tenim també són energia pura, i l'univers hi respon sense parar, mirant d'aconseguir estar en línia amb la nostra energia; la freqüència del pensament de les persones, així, seria el grau d'energia que ens caldria enfocar si volem arribar a aconseguir la freqüència de la felicitat.

L'elevació de la vibració del pensament, doncs, es relaciona amb la llei de l'atracció, que fa possible que ens arribin totes les coses que hem contribuït a originar. Els estats vibratoris de la gent, de fet, atrauen totes aquelles emocions que resulten semblants. Què vol dir exactament això? Doncs que, per exemple, si només tenim comportaments i energies negatives de l'estil de la fúria, el victimisme o el pessimisme, tindrem una freqüència del pensament que es reduirà i que farà que tinguem una mena d'imant cap a aquestes circumstàncies negatives. Igualment, sempre que treballem per mirar d'aconseguir una elevació del pensament cap a la polaritat positiva, ens adonarem que tenim una existència més satisfactòria i que alguns sentiments com l'amor ho envaeixen tot.

De manera habitual, la gent mira de contemplar la vida des d'una perspectiva positiva, elevant la vibració del seu pensament en aquesta direcció i mirant d'aconseguir evitar els efectes de la tensió. Si gaudim d'una freqüència del pensament elevada, l'univers es posa a fluir, ens posem a escoltar atentament l'essència que duem a dins sense rebutjar-ho de cap manera  i evitem enfocar-nos només en les coses que ens van malament, per deixar-les en un segon terme i mirar de focalitzar-nos en els elements més positius. Així, ens concentrem per mirar d'aconseguir la freqüència de la felicitat, i podrem trobar-la si sabem controlar els estats de vibració de la gent.

¿Cómo elevar la vibración del pensamiento? 4 técnicas para aumentarla
Si gaudim d'una freqüència del pensament elevada, l'univers es posa a fluir| HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Tècniques per aconseguir l'elevació de la freqüència vibratòria

Ara que t'ha quedat clar en què consisteix l'elevació de la vibració del pensament, passem a l'acció: aquestes cinc tècniques et permetran arribar a aquest estat i ser com un imant de coses bones per a la teva existència.

1. Fes respiracions profundes

Si fas respiracions profundes, podràs sentir ràpidament una sensació de benestar i de tranquil·litat que t'envaeix. No importa on ho facis, ni el moment que triïs: en cas que sentis que la negativitat et supera, fes respiracions i expiracions ben profundes. Això t'ajudarà a augmentar la vibració del teu pensament.

2. Tingues en compte allò que penses

Tant si és bo com dolent, cal que tinguem en compte allò que pensem. Si els pensaments que tenim són negatius, ens caldrà reflexionar per veure de quina manera els podem transformar en una cosa positiva. En cas que sentis que tens una freqüència positiva més aviat baixa, tingues en compte allò que penses i mira de girar-ho. En els moments en què tinguis pensaments negatius, mira de visualitzar coses que et causin satisfacció.

3. Du a terme alguna activitat que t'apassioni

Per tal d'aconseguir augmentar la vibració dels teus pensaments, la felicitat i la passió són dos components fonamentals, perquè es tracta d'unes emocions que serveixen per a la canalització dels nivells energètics més grans que podem enviar al món. En els moments en què sents felicitat, no deixes que l'energia més nociva s'instal·li amb tu.

4. Descansa

Dormir resulta una solució extremadament útil per alliberar les idees més negatives del teu cap. El son t'ajudarà a tornar a l'estat més elevat dins de la vibració del teu pensament.

5. Medita

Per tal de deixar enrere els temors que no ens deixen viure, la meditació és una eina de gran utilitat: ens ajudarà a deixar de banda la fúria, els impulsos més nocius, etc., que interfereixen amb la nostra felicitat i fan que tinguem menys freqüència vibratòria.

De quina manera puc saber quina és la meva freqüència vibratòria? 

Et demanes de quina manera pots esbrinar la teva freqüència vibratòria? Aleshores, podria ser interessant que fessis els exercicis que t'hem explicat, perquè és probable que no et trobis dins de la freqüència adequada. Quan la gent té una taxa vibratòria elevada, de fet, es nota perquè adquireix més pau interior, més intuïció i més facilitat a l'hora de fomentar la inspiració en la intuïció.

Sempre que establim un vincle d'amistat o d'odi, les nostres vibracions contacten directament amb tot allò que ens envolta: persones, objectes, indrets, etc. Quan es produeix aquest intercanvi i moviment de radiació, ens situem en una posició més llunyana o més propera a la dels altres, perquè som capaços de sentir determinades energies de tipus espiritual.

Què t'indica que has estat capaç d'incrementar la teva freqüència?  Doncs senzillament, te n'adonaràs perquè tindràs una sensació molt satisfactòria. El fet d'incrementar la teva freqüència vibratòria farà que fomentis l'atracció de la felicitat cap a la teva vida, i el grau de freqüència de la vibració del teu pensament tindrà una repercussió directa en el teu benestar i en la manera com et sents.

¿Cómo elevar la vibración del pensamiento? 4 técnicas para aumentarla
Si augmentes la teva vibració et sentiràs molt millor | HOROSCOPOMAGICO.COM

La música que t'ajudarà a incrementar la teva freqüència 

La música conforma l'univers sencer, concebuda com a freqüències vibratòries. Es tracta, de fet, d'un llenguatge que fa servir l'univers per establir un vincle amb les diferents cultures, perquè de manera instintiva el so ens ajuda a copsar la connexió vibratòria dels diferents elements existents. Així, podem dir que existeix música de vibració alta o que hi ha algunes músiques específiques que ens ajuden a incrementar la vibració perquè, per mitjà de vibracions i també de freqüències, serveix per canalitzar la naturalesa vibratòria que posseeix l'energia.

S'ha pogut comprovar que algunes freqüències tenen la virtut de fomentar la capacitat de concentració del cervell humà i que, en canvi, n'hi ha d'altres —que són baixes— que podrien generar efectes incòmodes per a les persones i, en alguns casos, ser molt perjudicials per a la salut.

Elevar la vibración del pensamiento
Algunes freqüències tenen la virtut de fomentar la capacitat de concentració del cervell humà| Getty Images
 

Existeixen dues freqüències diferents que tenen efectes increïbles per al cos i per a la ment. Es tracta de la freqüència 432 Hz i de la freqüència 528 Hz. En el primer cas, la freqüència 432 Hz rep el nom de «Virtus A», es relaciona amb l'autoreparació de la natura i a nivell matemàtic té la virtut de poder-se sintonitzar harmònicament amb la natura. En el segon cas, la freqüència 528 Hz rep el nom de «to miraculós», ressona amb la natura i també amb l'organisme de les persones, i habitualment es vincula amb la reparació de l'ADN. 

 

També et pot interessar...

  • Com curar a través de les mans i del poder mental
  • Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum
  • Tot allò que et cal saber sobre el pensament lateral