Primer pla de Verónica Forqué pres a una sessió de fotos

El missatge de Verónica Forqué a la seva assistenta abans de posar fi a la seva vida

Verónica Forqué va donar les últimes paraules a la treballadora de la llar

La inesperada mort de Verónica Forqué continua sent tema de conversa, sobretot per les circumstàncies en què es va produir.

L'informe forense va determinar que s'havia pres la vida i això ha fet que sorgeixi un gran interès per conèixer-ne els motius. Però també per saber com va viure les seves últimes hores.

'Informalia'va revelar que poc abans del fatal desenllaç va estar acompanyada a casa per una amiga. Ara, però, s'ha publicat una altra informació. En realitat, estava al costat de la seva assistenta, a qui va dedicar les últimes paraules.

Les darreres paraules de Verónica Forqué van ser per la seva assistenta

El programa de 'Ya son las ocho' de Telecinco ha revelat que Verónica estava acompanyada a casa per la seva assistenta quan es va suïcidar. Sembla que la seva filla Maria hi havia anat a esmorzar. Després, se'n va anar i la va deixar amb la dona que feia les feines de la llar.

Segons han exposat, després que la filla marxés, l'actriu va dir a l'assistenta que es dutxaria. Aquestes van ser les seves últimes paraules.

Veronica Forqué en un photocall
L'última persona amb qui va parlar Verónica Forqué va ser la seva empleada de la llar. | GTRES

 Així mateix, s'ha indicat que la treballadora es va adonar que tardava molt a sortir. Per aquest motiu, no va dubtar a entrar a la cambra de bany, on la va trobar sense vida. Com han publicat alguns mitjans, com ara 'Cuore', «la va trobar penjada».

Així mateix, desmentint altres informacions que s'havien publicat, l'empleada va ser qui, espantada davant la situació, va trucar a una veïna. Amb ella, la van intentar reanimar sense èxit.

 

Donades les circumstàncies, es va procedir a trucar al 112 i també a Maria, que ràpidament va tornar a casa de la seva mare. Lamentablement ja ningú no va poder fer res per salvar la vida de Forqué.

L'informe forense va determinar clarament que havia mort a causa d'asfíxia mecànica, que es pot produir per penjament o estrangulament. Per això es té clar que es va treure la vida, cosa que ja havia intentat anteriorment.

Això sí, segons diferents mitjans com 'ABC', no va deixar cap nota de comiat ni cap carta explicant per què s'havia suïcidat. Possiblement no se sentia abraçada pel seu entorn i aquells que la van veure a 'Mastechef Celebrity' sabien que no es trobava bé anímicament.

Fotomuntatge dels rostres de Verónica Forqué i Manuel Iborra
La separació de Manuel Iborra i la mort de dos familiars van enfonsar Verónica Forqué. | La Noticia Digital

La seva separació de Manuel Iborra així com la mort del germà i de la mare la van enfonsar. Després, va viure una depressió que la tenia destrossada. Tant és així, que va acabar deixant el concurs de cuina esmentat manifestant: «Cal ser coherent, ho intento ser, i humil».

«Si no puc més, no puc. El meu cos i l'univers m'estaven dient: 'Necessites parar'».

María, destrossada per la mort de la seva mare

Els seus amics i companys de professió estan trencats per la mort de Verónica. Però qui més està patint és la seva filla, que va poder passar-hi les últimes hores i que hi va aparèixer desolada després de saber la notícia.

És més, les seves publicacions recents a les xarxes socials fan referència a la seva mare. Així, ha compartit un vídeo que ella li va gravar i, fins i tot, ha pujat una fotografia abraçada al seu taüt. Imatge que ha generat enrenou i que ha acompanyat d'un sentit text.

Les seves paraules exactes han estat: «La mort no existeix» o «La meva mare és amb mi i amb tots els qui l'estimaven».

María Forqué, filla de Verónica Forqué, a la capella de la seva mare.
María està enfonsada per la mort de la seva mare. | Instagram