Fina Brunet

Una de les mítiques cares de TV3, lluita contra un tumor cerebral

Li van diagnosticar la malaltia l'any 2021

Una de les cares més estimades de la televisió pública catalana, Fina Brunet, ha reaparegut al programa de Catalunya Ràdio, El Suplement, presentat pel periodista Roger Escapa. Així, la periodista ha explicat públicament com ha canviat la seva vida d'ençà que l'any 2021 li van diagnosticar un tumor cerebral.

El testimoni de la que va ser presentadora del Telenotícies detallant la seva experiència i com està fent front a aquesta malaltia, ha estat molt revelador. A més, Brunet ha aparegut molt canviada físicament a causa de, tal com ha afirmat ella mateixa, la medicació que necessita prendre's. 

Fina Brunet
La periodista catalana ha revelat la seva malaltia. | @CCMA_cat
 

«Des de la tardor de l'any passat vaig veure que el meu cap no regia molt bé. No acabava de trobar les paraules. Encara ara se m'enganxen. Vaig buscar un especialista i em va dir que tenia un tumor al cap», ha declarat Brunet. Encara que, tot seguit, ha afirmat estar bé i contenta.

Li van diagnosticar un tumor cerebral a la part esquerra i, malauradament, l'afecta a la parla i a la memòria. D'aquesta manera, «estic tornant a aprendre a llegir i a escriure. He de treballar perquè tot es vagi regenerant, ja que a banda d'un desig és una obligació», ha afirmat.

▶️ El vídeo de la setmana

Nova temporada a TV3

Avui no només arrenca el nou curs escolar, més aviat de l'habitual aquest any, sinó que TV3 també enceta la temporada 2022-2023 amb algunes cares noves i una renovació d'espais que ben segur agradaran a tot el seu públic. Ja que tal com diu la famosa dita: renovar-se o morir.

Els Matins tornarà a la graella a partir de les vuit del matí amb Ariadna Oltra al capdavant. El Tot es mou, amb Helena Garcia Melero, ocuparà la franja que fins ara tenia el Planta baixa, que passa a la tarda i conduirà Agnès Marquès. D'aquesta manera, tres grans periodistes, estaran al capdavant dels programes de més audiència de la cadena.

Una de les novetats principals de la temporada serà l'estrena de Col·lapse, un talk show amb música i humor que presentarà Ricard Ustrell i s'emetrà cada dissabte a la nit en substitució del programa presentat per la periodista Cristina Puig, el FAQS.

Finalment, una altra de les franges que es renova aquesta temporada arribarà de la mà de Zona Franca, un late show de dilluns a dijous a la nit presentat per Joel Díaz, el qual diu adeu a un dels programes d'humor per excel·lència de TV3, Alguna pregunta més? o més popularment conegut com l'APM