L'epidemiòleg Oriol MItjà amb mascareta davant de la seu d'Eurecat

Mitjà rectifica i agraeix a TV3 que l'esmenti després d'assegurar que el vetaven

Ho ha fet a través de Twitter

«Dono les gràcies a la Cristina Riba i al Ramon Pellicer per l'esmena al TNVespre que afecta a la recerca del nostre equip». Són les paraules del doctor Oriol Mitjà a través d'una piulada a Twitter aquest diumenge. El reconegut metge català, un dels principals actius a Catalunya contra la pandèmia del coronavirus, va fer aquest tweet després de lamentar públicament que en les darreres setmanes TV3 evitava anomenar el seu nom. Fins i tot quan parlava del seu equip, lamentant una invisibilització per part de la televisió pública catalana. Finalment, sembla que TV3 torna a esmenar-lo.

 

Les xarxes lamenten la invisibilització de Mitjà

Tot plegat es va originar aquest diumenge quan un usuari de Twitter i espectador de TV3 denunciava que el Telenotícies de Ramon Pellicer invisibilitzava el doctor Oriol Mitjà. La crítica va tenir el suport d'altres persones que també van lamentar la posició de la televisió pública catalana.

Poc després, el metge es feia ressò del tuit i publicava la següent frase a la xarxa social: «Mmm... potser no és una impressió meva. TV3 fa setmanes que evita esmentar el meu nom fins i tot quan parlen dels projectes de recerca del meu equip». Una publicació que ja s'ha encarregat d'esborrar després que TV3 l'hagi citat aquest diumenge al vespre.

Hores més tard, el mateix espectador que lamentava la posició de TV3 respecte a Oriol Mitjà agraïa el gest de rectificar i mencionar el metge català, a diferència de l'emissió del migdia.