El Mobile World Congress 2021, ajornat fins al mes de juny

GSMA, organitzador de l'esdeveniment de Barcelona, ha anunciat aquest dimecres que l'edició de 2021 se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol a causa de la pandèmia

Pla general del Mobile World Congress 2019 amb centenars de persones mirant els stands
GSMA ha decidit retardar el Mobile World Congress de Barcelona al mes de juny. | ACN

El Mobile World Congress (MWC) de Barcelona celebrarà la seva edició de 2021 del 28 de juny a l'1 de juliol, segons ha confirmat aquest dimecres GSMA, organitzador de l'esdeveniment. L'afectació de la pandèmia de coronavirus, que ja va obligar a suspendre l'edició d'aquest 2020, ha decidit l'organització a retardar quatre mesos la data original de celebració, prevista inicialment entre l'1 i el 4 de març.

Segons ha explicat el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, al diari 'La Vanguardia', «el Mobile podria haver-se celebrat en les seves dates previstes al març, però hem preferit donar més temps perquè es produeixin més avanços per part de la indústria farmacèutica». Així mateix, Hoffman ha afegit que «en aquests moments tenim compromesa la participació del 78% de les cent majors empreses del nostre sector a escala mundial, i considerem que al juny podem aconseguir el 80% o el 85%».

El màxim responsable del MWC ha assegurat al citat mitjà que «el canvi de dates ha estat molt ben acollit pels nostres clients, que tot i tenir ganes de trobar-se tan aviat com es pugui, consideren que al juny podran fer-ho en millors condicions». En aquest sentit, ha assenyalat que «tots estem molt entusiasmats sobre l'edició de l'any vinent» i ha descartat categòricament que la situació obligui a un nou canvi de dates: «Se celebrarà al juny».

Canvi de dates entre el MWC de Xangai i el de Barcelona

El MWC de Barcelona no és l'únic esdeveniment que organitza GSMA que canvia de dates. En aquest sentit, l'organització ha anunciat que el MWC de Xangai, esdeveniment destinat als mercats asiàtics i que s'havia de celebrar durant el mes de juliol de 2021, se celebrarà finalment del 23 al 25 de febrer, sent el banc de proves de cara a l'esdeveniment de la capital catalana.

«A Àsia —ha apuntat Hoffman a 'La Vanguardia'— l'evolució de la situació és, en aquests moments, millor que a Europa, i és més fàcil abordar allí qüestions com les acreditacions, el moviment de les persones, la seguretat o el control de la situació sanitària. Tota la informació que recollim a Xangai ens anirà molt bé per a Barcelona».


Comentaris

envia el comentari