IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El Mobile World Congress confirma que continuarà a Barcelona

El director general de Mobile World Capital, John Hoffman, ha declarat que «som aquí a Barcelona, hi som des del 2006 i aquí ens quedarem en el futur»

El Mobile World Congress no es mourà de Barcelona i no es planteja canviar de ciutat. Ho ha assegurat John Hoffman, el conseller delegat de GSMA, empresa que organitza aquest congrés sobre telefonia mòbil que se celebra a la ciutat comtal des de l'any 2006.

Hoffman atura els rumors: «Som aquí a Barcelona, hi som des del 2006 i aquí ens quedarem en el futur»

Hoffman ha reafirmat la continuïtat del Mobile World Congress a Barcelona i ha negat discussions o reunions per moure el congrés de telefonia mòbil a Madrid, tal com va insinuar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Díaz Ayuso. De fet, el certamen té contracte amb Barcelona fins al 2023 i no ha valorat traslladar-se de ciutat, segons el director de Mobile World Capital.

«Som aquí a Barcelona, hi som des del 2006 i aquí ens quedarem en el futur», ha declarat durant la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 24 al 26 de febrer. Hoffman ha exposat que les empreses participants en el congrés valoren de forma positiva la ubicació i considera que Barcelona és un bon «aparador» per a la indústria de telefonia mòbil.

Es preveu que el Mobile World Congress generarà un impacte econòmic de 492 milions d'euros a Barcelona i crearà 14.100 llocs de treball temporal, segons Hoffman. Tot i això cal subratllar que en la darrera edició es va generar molta polèmica al voltant de les ofertes de feina del congrés que es consideraven precàries i, en un cas, sexistes.

El conseller general de GSMA desmenteix les declaracions de Díaz Ayuso

«Sense ofendre la premsa, però no sé d'on traieu les coses que escriviu, perquè no em truqueu? Us puc assegurar que no hi ha discussions, ni reunions ni res per moure'ns enlloc, inclòs Madrid», ha conclòs. Tots els rumors venien de les declaracions de Díaz Ayuso sobre el Mobile World Congress en què assegurava: «Farem tot el possible perquè també vingui a Madrid» i que «hem anat parlant durant setmanes amb els organitzadors».

Sota el lema de 'Connectivitat intel·ligent', el congrés espera aplegar més de 110.000 assistents, 3.000 expositors i tenir un impacte de 492 milions d'euros a la ciutat. Des del 2006, Hoffman calcula que s'ha generat un impacte de 5,3 bilions d'euros a la ciutat.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari