YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els mòbils on ja no es podrà utilitzar més WhatsApp a partir de l'1 de gener

L'aplicació tornarà a fer una actualització no compatible amb molts telèfons

Una dona sosté un Iphone de color negre
WhatsApp s'actualitza i deixar d'estar disponible en molts mòbils | Europa Press

Tots els anys Whatsapp actualitza la seva aplicació i aquest any 2021 no farà una excepció. És per això que cal estar atents, ja que a principis de l'any 2020 molts mòbils es van veure afectats per la política de Whatsapp. Així doncs, en els últims dotze mesos ja no s'ha pogut utilitzar en aquells iPhones que funcionen  amb iOS 8 o un sistema operatiu anterior. En el cas dels telèfons Android, ha passat el mateix amb aquells que utilitzaven la versió 2.3.7.

I com dèiem, l'any 2021 l'empresa no farà cap excepció. Molts telèfons mòbils es quedaran sense poder utilitzar WhatsApp a partir de l'1 de gener. La companyia digital ha confirmat que ja no estarà operativa en els següents sistemes: el iOS 9 i la versió 4.0.3 d'Android.

Pel que fa als telèfons iPhone, aquesta versió està localitzada en els models d'iPhone 4 o en models més antics de la marca Apple. Hi ha una particularitat i és que en els models iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6 o iPhone 6S serà necessari actualitzar el sistema perquè WhatsApp segueixi funcionant. Pel que fa als mòbils Android, les principals marques afectades són HTC, Sony i Samsung Galaxy.

Com evitar perdre els missatges si el teu mòbil és un dels afectats

Un dels grans problemes que implica no poder tornar a utilitzar WhatsApp en els nostres telèfons és perdre totes les converses. És per això que es recomana guardar una còpia de seguretat. Per fer-ho cal obrir el xat que volem guardar i seleccionar l'opció 'Informació del grup'. Seleccionada aquesta opció, cal prémer l'opció 'Exportar xat'. Aquesta t'ofereix dues opcions: 'Adjuntar arxius' o 'Sense arxius'. Escollir una o altra dependrà de si volem guardar els arxius (fotos, vídeos, àudios) que ens hagin enviat els nostres contactes.

Algunes de les novetats de Whatsapp

A més de deixar de funcionar en molts telèfons mòbils, el 8 de febrer aplicarà una modificació de la política de privacitat. Encara que l'empresa ho ha confirmat, no ha donat més detalls. Ara bé, sabem que aquests canvis tenen relació amb la recollida i tractament de dades personals dels usuaris de Whatsapp i Facebook. És per això que caldrà acceptar aquests canvis perquè l'aplicació segueixi funcionant al nostre telèfon.

A més, Whatsapp incorporarà el 'Mode vacances', que arxivarà les converses i les silenciarà fins que nosaltres decidim rebre els missatges. També s'espera que es pugui utilitzar WhatsApp en més d'un dispositiu alhora. Per altra banda, s'està treballant en una opció perquè les fotos, vídeos i GIF desapareguin de la conversa en la data que decideixi l'usuari.


Comentaris

envia el comentari