El món de l'esport, en xoc: Es pren la vida un jove prometedor atleta de només 19 anys

El tràgic succés va tenir lloc el passat 24 de setembre

Imatge d'arxiu del jove atleta txec Ondrej Hodbod
Imatge d'arxiu del jove atleta txec Ondrej Hodbod | Xarxes Socials

L'atletisme de la República Txeca està en xoc després de conèixer la nefasta notícia de la defunció d'una de les seves majors promeses. Són d'aquelles notícies que deixen una forta empremta a la societat d'un país, i més concretament en el món de l'esport: el suïcidi d'un jove i prometedor atleta de només 19 anys.

Ondrej Hodbod, quart als 2.000 obstacles de l'Europeu sub18 de fa dos anys a Gyr (Hongria) es va llevar la vida el passat dijous 24 de setembre. La dolorosa notícia va commoure tant a l'equip local de l'atletisme com a tota la ciutat de Nymburk, una petita població txeca.

 

El trist comiat d'una promesa de l'atletisme txec, Ondrej Hodbod

«Amb un intens dolor en els nostres cors, anunciem que aquest dijous 24 de setembre de 2020 l'excel·lent corredor i gran amic Ondrej Hodbod va posar fi tràgicament amb la seva vida. Ondrej, queda un gran buit després de tu...», va escriure després de la defunció de l'atleta el seu equip, SKP Nymburk, a la xarxa social Facebook.

Hodbod, futbolista en els seus inicis, es va decantar per l'atletisme per la influència del seu germà, Lukas Hodbod, un dels millors vuitcentistes del seu país i finalista en aquesta prova a l'Europeu de Berlín de 2018, on va acabar vuitè.

La mala sort es va topar amb Ondrej, que va patir una important lesió aquesta mateixa temporada que el va tenir tres mesos apartat fora de les pistes. Però, malgrat el contratemps, el jove atleta va tornar amb força per guanyar el títol nacional sub20 dels 3.000 obstacles. La seva darrera carrera va tenir lloc el 20 de setembre a Karpacz (Polònia) on es va imposar en una prova de 2.000 metres obstacles.

Ondrej havia superat les seves marques en 1.500 i 3.000 metres, 2.000 i 3.000 obstacles

El jove i prometedor atleta txec havia millorat aquest any les seves marques en els 1.500 i 3.000 metres i 2.000 i 3.000 obstacles. Amb la seva mort, el buit que deixa entre familiars, amics i companys de l'atletisme serà difícil de superar amb tota seguretat.


Comentaris

envia el comentari