Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de moltes monedes de pesseta i tres feixos de bitllets de 100 euros

La moneda que va aparèixer a Espanya el 1997 i es ven per més de 100 € en 2024

Aquesta moneda té una característica que la converteix en una de les més especials de la dècada dels 90

La numismàtica ha esdevingut un hobby apassionant. Són molts els que busquen aquesta moneda especial que puguin vendre per un valor molt més gran amb el pas dels anys.

Una de les coses per les quals crida l'atenció el col·leccionisme de monedes és que qualsevol hi pot participar. Actualment, cal destacar que algunes de les peces de més valor són les de pessetes, buscades tant a Espanya com per tot el món.

Aquesta moneda és una de les més buscades pels col·leccionistes

Una moneda que ha esdevingut de les més especials és la de 2000 pessetes de l'any 1997. Ara, la seva popularitat ha augmentat entre els amants del món del col·leccionisme, ja que no sempre és fàcil d'aconseguir.

Muntatge de diverses monedes i una moneda de 2000 pessetes
Aquesta moneda dels 90 destaca per estar feta de plata | Getty Images, Ebay

Es tracta d'una de les peces amb més renom de la dècada dels 90 i el seu valor s'ha vist augmentat els darrers anys. Si en tens, pots tenir per segur que et podràs donar un gran caprici amb ella.

Què és el que distingeix aquesta peça

Els que posen a la venda aquesta moneda en pàgines en destaquen l'escassetat. Es tracta de la moneda del 1997, de 2000 pessetes, que destaca per estar elaborada amb plata.

Aquesta és la característica que l'ha convertit a ser de les més buscades. La raó? No és gaire comú tenir una moneda de plata de la dècada dels 90. Amb el pas dels anys, ha aconseguit despertar l'interès de molts col·leccionistes.

El valor que ha arribat a assolir la moneda de 2000 pessetes de 1997

Tot i que hi ha diferents valors sobre una mateixa moneda, en pàgina de venda de segona mà, com eBay, es pot trobar la moneda de 2000 pessetes del 1997 per 120 euros.

Encara que no es tracta d'un preu excessiu, com sí que passa amb altres exemplars, pot suposar un bon pessic a final de mes per donar-te aquest caprici en què tant de temps portes pensant.