Daisy Coleman

Mor amb només 23 anys Daisy, una de les cares més conegudes de Netflix

Tot apunta que la jove s'hauria pogut suïcidar

Daisy Coleman, una de les protagonistes del documental de Netflix 'Audrie and Daisy' ha mort amb només 23 anys. La seva mare ha estat l'encarregada d'anunciar la fatídica notícia aquest dimecres a través de Facebook: «Mai es va recuperar del que aquells nois li van fer i això no és just. La meva nena ja no hi és». Tot apunta que la jove s'hauria pogut suïcidar

Víctima d'abusos i violació

Daisy era una de les protagonistes del documental 'Audrie and Daisy', estrenat l'any 2016 a Netflix i dirigit pel matrimoni Bonni Cohen i Jon Shenk. En aquest es narraven les traumàtiques experiències d'adolescents reals que van ser víctimes de violacions durant la seva etapa a l'institut. En el cas de Daisy, va explicar els episodis d'assetjament escolar i sexual que va patir, a més a més de ciberassetjament. 

La jove i una amiga seva, Paige Parkhurst, van ser víctimes d'una violació l'any 2012, quan només tenien 14 anys. Un dels seus companys de classe, Matthew Barnett, les va convidar a una festa en una casa de Missouri, als Estats Units. Un cop allà, els seus companys d'institut van violar a les dues noies al soterrani de la casa. Els agressors mai van ser condemnats per aquests fets, i tant Daisy com Paige van ser tractades de mentideres. 

Un trauma massa gran

Després d'aguantar durant 8 anys el trauma i la depressió causada per aquests fets, la jove no ha pogut més i finalment ha acabat amb la seva vida. Daisy no ha estat l'única, i és que l'altra noia que dona títol al documental de Netflix, Audrie Pott, ja s'havia suïcidat l'any 2012 amb només 15 anys. Audrie va ser violada per tres nois de 16 anys que ella mateixa coneixia i, a més, van filtrar fotografies seves despullada a les xarxes socials. 

L'any 2015, Daisy va fundar 'SafeBAE', una associació que treballa per ajudar a les víctimes de violació i agressió sexual a l'escola i institut. Després de conèixer la notícia de la seva mort, la resta dels integrants de l'associació ha compartit un vídeo a les xarxes socials per homenatjar-la.