Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu del cantautor Juan Meneses

Espanya de dol: Mor amb només 44 anys el cantautor Juan Meneses

L'artista era nebot de José Menese, traspassat fa quatre anys

Imatge d'arxiu del cantautor Juan Meneses
El cantautor Juan Meneses ha mort als 44 anys a causa d'un infart | Ajuntament de La Puebla de Cazalla

El cantautor Juan Meneses De la Vega ha mort als 45 anys a la seva localitat natal, La Puebla de Cazalla, a Sevilla. L'artista era nebot de José Menese, mort fa quatre anys. La causa de la mort de l'artista andalús ha estat un infart de miocardi,  que ha acabat amb una carrera molt prometedora en el món del flamenc espanyol. 

El mateix Ajuntament de La Puebla de Cazalla va informar aquest dilluns a la tarda del tràgic succés  a través de les xarxes socials. «Hem rebut la trista notícia de la  mort del cantautor morisc Juan Meneses de Vega, nascut a La Puebla de Cazalla el 1975, en un entorn familiar flamenc  i artístic que va impregnar el seu dia a dia durant la seva vida, amb el seu oncle el gran cantautor José Menese com a referent», escrivien entristits des del consistori andalús en el seu compte oficial de 'Twitter'.

«Una pèrdua terrible  per a la seva família, per al seu poble i per al món del flamenc», deia el text que li han dedicat a l'artista des del consistori del seu poble natal andalús, La Puebla de Cazalla.

El seu últim recital va ser al costat del guitarrista Fernando Maria en un bar del seu poble

A banda de múltiples actuacions des de l'any 2014 en diferents festivals, teatres, tablaos i penyes flamenques, Meneses deixa dos grans treballs discogràfics: el volum 1 de la col·lecció 'Joven Cante Jondo', editat per la Droguería Music, i el disc 'De anhelos, quebrantos y otros cantes', gravat i presentat a la Bodega Antonio Fuentes de La Puebla de Cazalla, l'any 2017.

El seu últim recital va tenir lloc al mes de juliol al costat del guitarrista Fernando Maria al Zeppelin Bar del seu poble. Tota la comunitat del flamenc s'ha acomiadat de Juan Meneses i han donat el seu condol a la seva dona i al seu fill petit de tres anys.