Mor l'actriu del 'destape' Azucena Hernández

L'actriu feia 33 anys que anava amb cadira de rodes a causa d'un accident de trànsit

Azucena Hernández ha fallecido
Mor l'actriu del 'destape' Azucena Hernández| Instagram

Azucena Hernández, actriu que va despuntar a la dècada dels 90, ha mort als 59 anys. Així ho ha comunicat la Unió d'Actors i Actrius i la seva família a través d'un missatge a les xarxes socials. Azucena es trobava en una cadira de rodes des dels 26 anys, quan va patir un accident de trànsit i, poc més tard, li van detectar un càncer de mama.

La seva carrera va acabar llavors, després de gravar 'La estanquera de Vallecas' l'any 1986. L'època que més va treballar al cine va ser durant el final dels anys 70 i principis dels 80. L'actriu va començar la seva carrera gravant pel·lícules com 'Las eróticas vacaciones de Stela' o 'Adulterio Nacional', entre d'altres, i, malgrat que la seva trajectòria professional va ser curta, comptava amb desenes d'espectacles musicals i vint-i-dues pel·lícules com '¡Que vienen los socialistas!' i '¡Que gozada de divorcio!'.

 

Va fer el primer al·legat a favor de l'eutanàsia a televisió

Durant els seus últims anys, va concedir una entrevista molt emotiva a Iñaki Gabilondo que ha quedat a la memòria de molts dels seus seguidors, ja que va ser el primer posicionament a favor de l'eutanàsia que es va fer a la televisió. En ella, Azucena explicava que havia après a viure amb aquesta complicada situació: «Mai he perdut el sentit de l'humor. Ni als pitjors moments». Ahir, molts d'aquests seguidors s'acomiadaven de l'actriu a través de missatges a les xarxes socials.

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari