Mor massa jove l'actriu Kelly Preston, esposa de John Travolta

Ha mort als 57 anys a causa d'un càncer de mama

L'actriu Kelly Preston al costat de John Travolta
Kelly Preston, actriu i esposa de John Travolta, ha mort a causa de càncer de mama | GTRES

El món del cinema està de dol per la mort, massa jove, de l'actriu Kelly Preston. L'esposa del també actor John Travolta, ha mort als 57 anys a conseqüència d'un càncer de mama que patia de manera íntima des de fa un parell d'anys.

«En el matí del 12 de juliol de 2020, Kelly Preston, adorada esposa i mare, va morir després d'una batalla de dos anys contra el càncer de mama», ha informat un representant de la família a la coneguda revista 'People'. Segons aquesta mateixa font, l'actriu americana hauria amagat la seva malaltia de cara a l'opinió pública, rebent el tractament per curar el càncer sempre «amb el suport de la seva família i amics més pròxims».

La família demana respecte en aquests moments tan durs per a ells: Era una ànima brillant, bella i amorosa que es preocupava profundament pels altres i que li donava vida a tot el que tocava», assenyalava igualment el representant de l'actriu.

L'actriu tenia dos fills, Ella i Benjamin

La difunta actriu, que va participar en pel·lícules de renom com Jerry Maguir o For Love of the Game. A més, Preston va protagonitzar Battlefield Earth el 2000 juntament amb Travolta, i la seva última pel·lícula va ser Gotti, el 2018 , en la qual va interpretar a Victoria Gotti, l'esposa del cap de la màfia John Gotti, qui era interpretat també pel seu marit.

La parella tenia dos fills, Ella, de 20 anys, i Benjamin, de 9. L'actor John Travolta, el seu espòs i parella sentimental des de fa una dècada, es queda vidu per segona vegada a la vida després de la mort el 1977 de la seva primera dona, Diana Hyland, també per un fatal càncer de mama. Fa menys d'un mes, Kelly Preston va publicar aquesta tendra foto al costat del seu marit i els seus dos fills. Era l'última imatge pública de la família unida abans de la trista pèrdua de l'actriu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father 's Day to the best one I know, we love you

Una publicació compartida de Kelly Preston (@therealkellypreston) el


Comentaris

envia el comentari