Entrada de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

Consternació en un institut català: Mor Bruno, de només 13 anys, per Covid

L'Institut Ronda comunicava la pèrdua del jove alumne que cursava segon d'ESO

La pandèmia de la covid-19 ha comportat moments molt tristos. El que més, però, han estat les nombroses pèrdues que s'han anat produint des de l'esclat d'aquest virus arreu del món. I, gairebé dos anys després, continuen arribant notícies colpidores vinculades amb aquesta malaltia.

Aquest passat dimecres, arribava una difícil notícia des de Lleida. L'Institut Ronda de la capital del Segrià anunciava la mort d'un dels seus alumnes, el Bruno, de 13 anys, a causa de la covid-19.

El jove alumne que cursava segon d'ESO al centre lleidatà es va contagiar del coronavirus. Segons informen des del Diari Segre, el nen patia asma i va ingressar a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida des de feia uns dies. 

La trista notícia arribava aquest passat dimecres quan, el centre on cursava els seus estudis, anunciava la seva mort. Una notícia que va provocar una gran commoció entre els seus companys de curs, els altres alumnes de l'institut i el personal docent. 

El centre definia el jove de 13 anys com una persona «molt estimada» per tothom. Per aquest motiu, tal com explica el citat mitjà, l'Institut Ronda preveu retre un homenatge a l'alumne durant la setmana vinent. Un cop molt dur a la ciutat i es converteix en la persona més jove que ha mort a Lleida per la Covid en gairebé els dos anys de pandèmia.

Dol a l'Institut Ronda

El cop ha estat molt dur a la comunitat educativa de l'Institut Ronda de Lleida. En un comunicat que han fet a les xarxes socials des del centre de la capital del Segrià han volgut expressar el seu condol.

«La comunitat educativa de l'Institut Ronda està de dol», expressava el comunicat, que afegia, «Company, amic, alumne del nostre centre. T'estimem, et tenim present, et trobarem a faltar Bruno». Un cop molt dur per la pèrdua del jove alumne del centre lleidatà.

En el mateix comunicat han estat moltes les mostres d'afecte que s'han mostrat cap al jove estudiant de 13 anys de l'institut. Altres centres educatius de la ciutat de Lleida s'han unit a les mostres de condol per la pèrdua de l'estudiant.