Andrea Arruti, dobladora d'Elsa de Frozen, davant un micròfon

Dol a Disney: mor Andrea, la jove de 21 anys que va fer d’Elsa a Frozen

L'actriu mexicana de doblatge havia estat la veu de 14 personatges en la seva precoç carrera

Tots els fans de llengua castellana han rebut una trista notícia aquesta setmana. Fa uns dies es confirmava la mort d'Andrea Arruti, l'actriu de doblatge, veu d'Elsa de 'Frozen' amb només 21 anys, segons confirmava la seva família a xarxes socials. 

A través d'un comunicat a Facebook explicaven que la jove mexicana havia perdut la vida a causa «d'una complicació respiratòria que va debilitar el seu cos» i que patia des de fa uns mesos.   Tot i rebre l'atenció d'especialistes, no va poder superar una malaltia que, encara que afectava el seu estat de salut, no la va desanimar a «complir amb els seus compromisos familiars, escolars i professionals de manera normal». 

Una llarga carrera tot i la seva curta edat

A més d'interpretar a la Reina del Gel en la seva etapa adolescent, Andrea era també coneguda per doblar a Neeko, un dels personatges principals del videojoc 'League of Legends'. Al llarg de la seva carrera dins del món del doblatge va caracteritzar a més de 14 personatges com Brigette a 'Phineas i Ferb' o la princesa Strudel a 'Hora de Aventura'.

També et pot interessar...