Imatge de Giovanni Custodero a Instagram

Emotiu comiat al jove futbolista de 27 mort després de lluitar contra el càncer: «Bon viatge»

L'exporter moria el passat diumenge després de quatre anys lluitant contra el càncer

El futbolista italià, Giovanni Custodero de 27 anys moria el diumenge passat després de lluitar durant quatre anys contra un càncer als ossos. El cas de l'exporter es va fer conegut amb una emotiva carta on s'acomiadava de tothom abans d'entrar en un coma induït.

«Has aconseguit unir un món sencer»

Al funeral de Giovanni van assistir milers de persones i entre els assistents, un dels seus amics més íntims,  Davide De Franco, va voler dedicar unes últimes paraules al seu company de mil aventures. «Els viatges, els nostres dies veient futbol, els dies de cine... Quan tot era feliç i passava ràpidament. Tots els records amb ell són feliços» explicava emocionat Davide qui afegia que amb  la carta de comiat «ha aconseguit unir al món sencer», segons recull el diari 'la Repubblica'.

L'íntim amic de Giovanni va descriure durant quatre minuts com havia estat la bonica amistat que durant tants anys havien compartit i s'acomiadava per sempre tot dient: «En Giovanni ens ha ensenyat que,  si la felicitat pot oblidar-se de nosaltres, nosaltres mai podem oblidar-nos de la felicitat». Finalment afegia «Giovanni, el nostre guerrer, germà meu, bon viatge».

«Guerrer» així és com l'han anomenat familiars i amics després del «coratge» que asseguren que ha mostrat durant tants anys de lluita. A sobre del taüt, acompanyat d'un munt de flors,  hi havia un casc per simbolitzar la lluita de Custodero. L'últim comiat es va celebrar a l'església de Santa Maria del Carmine a Pezze di Greco. A l'exterior, el cel s'omplia de globus blancs després que alguns dels assistents els alliberessin entre aplaudiments.

També et pot interessar...