ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Mor Giovanni, el futbolista amb càncer que es va acomiadar amb una carta

No podia suportar més el dolor i va decidir sedar-se
El futbolista Giovanni Custodero ha mort amb 23 anys | Instagram

 

Giovanni Custodero ha mort la matinada d'aquest diumenge amb 27 anys. El futbolista italià deia adéu a tothom el passat dilluns amb una emotiva i dolorosa carta de comiat, abans d'entrar en un coma induït. Lluitava feia quatre anys contra un càncer als ossos, li havien amputat una cama i ja no podia més. Va prendre la decisió que el sedessin, incapaç de continuar suportant el dolor.

 

Sis operacions i moltes sessions de quimioteràpia havien condemnat el jove a estar-se al llit. Però no perdia el somriure. I va passar el seu últim Nadal envoltat dels seus, abans de fer efectiva la decisió que havia pres: acabar amb la seva vida per posar fi al fort dolor que la malaltia l'obligava a patir. Giovanni moria després d'una setmana sedat i era enterrat aquest dilluns.

 

Emotiu últim adéu

Les paraules de comiat del futbolista van recórrer el món, emocionant tothom qui les llegia a les xarxes socials. Però tot i el dolorós missatge que traslladava la carta i la conseqüència que se'n desprenia, les paraules de Giovanni sonaven positives. I és que, tal com assegura la nòvia del futbolista, Luana Amati, «vivia amb un somriure perquè pensava que la vida acabaria amb el primer diagnòstic» i «totes les matinades eren un regal impagable».

 

 

 

També et pot interessar...