El tràgic comiat d'un futbolista de 23 anys malalt de càncer

Giovanni Custodero, de 23 anys, va deixar un últim missatge a les xarxes socials

El mon del futbol a Itàlia està de dol per la mort del jove futbolista Giovanni Custodero, de 23 anys, després de perdre la lluita contra el càncer. La malaltia el va portar a retirar-se del mon del futbol -jugava a la Unió Esportiva de Fasano, a la sèrie D- i l’amputació de la seva cama esquerra. Després d’aquesta intervenció, va passar els següents mesos en companyia dels seus familiars i amics, mentre se sotmetia a intervencions de radioteràpia i quimioteràpia.

«No puc suportar més el dolor i el patiment»

No obstant això, la vida del jove futbolista es va anar apagant a finals del 2019. A més, el sarcoma ossi que patia li provocava un dolor difícil de suportar. En vista de la seva situació, Giovanni va decidir deixar un últim missatge a les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciao a tutti! Come sempre ci tengo ad essere io a raccontarvi lo sviluppo del mio stato di salute. Negli ultimi post vi avevo accennato che la situazione non è delle migliori.. Ebbene si, eccoci arrivati alla battaglia finale, siamo io e lui, uno dinanzi all’altro.. ed io lo guardo in faccia.. capisco che è forte dell’energia con la quale l’ho nutrito in questi anni, mentre io sono ormai stanco. Ho deciso di trascorrere le feste lontano dai social ma accanto alle persone per me più importanti. Peró, ora che le feste sono finite, ed insieme a loro anche l’ultimo granello di forza che mi restava, ho deciso che non posso continuare a far prevalere il dolore fisico e la sofferenza su ciò che il destino ha in serbo per me. Da domani sarò sedato e potrò alleviare il mio malessere. Per questo voglio per l’ultima volta ringraziarvi per ciò che siete stati, siete e sarete sempre: LA MIA FORZA. Un abbraccio. Gio ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️Vorrei fare una precisazione rivolgendomi a tutti coloro che stanno scrivendo qualcosa per Giovanni in queste ore. Giovanni è VIVO, sta semplicemente DORMENDO per alleviare tutti i dolori che accusa. Ieri ha voluto rendervi partecipi di questa situazione per ricevere parole di conforto e sostegno, ma per favore abbiate rispetto per la famiglia e per un ragazzo che è TRA NOI!!!

Una publicación compartida de Giovanni Custodero (@cuxstoder) el

«Vaig decidir passar les festes lluny de les xarxes socials, però al costat de les persones més importants per mi. Ara que s'han acabat, i amb elles l'últim bri de força que em quedava, he decidit que no puc suportar més el dolor físic i el patiment que el destí m'havia preparat. Demà entraré en sedació profunda i podré posar fi al meu malestar. Espero haver ajudat molta gent. Per això vull, per últim cop, agrair per tot el que heu sigut, sou i sereu sempre: la meva força», escrivia Giovanni.

La família del futbolista ha volgut sumar-se a aquest missatge d'agraïment i defineixen a Giovanni com un «lluitador somrient», un «exemple de grans i petits, i un punt de referència per tots els que es troben immersos en la seva pròpia lluita».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari