El tràgic comiat d'un futbolista de 23 anys malalt de càncer

Giovanni Custodero, de 23 anys, va deixar un últim missatge a les xarxes socials

El mon del futbol a Itàlia està de dol per la mort del jove futbolista Giovanni Custodero, de 23 anys, després de perdre la lluita contra el càncer. La malaltia el va portar a retirar-se del mon del futbol -jugava a la Unió Esportiva de Fasano, a la sèrie D- i l’amputació de la seva cama esquerra. Després d’aquesta intervenció, va passar els següents mesos en companyia dels seus familiars i amics, mentre se sotmetia a intervencions de radioteràpia i quimioteràpia.

«No puc suportar més el dolor i el patiment»

No obstant això, la vida del jove futbolista es va anar apagant a finals del 2019. A més, el sarcoma ossi que patia li provocava un dolor difícil de suportar. En vista de la seva situació, Giovanni va decidir deixar un últim missatge a les xarxes socials.

 

 

«Vaig decidir passar les festes lluny de les xarxes socials, però al costat de les persones més importants per mi. Ara que s'han acabat, i amb elles l'últim bri de força que em quedava, he decidit que no puc suportar més el dolor físic i el patiment que el destí m'havia preparat. Demà entraré en sedació profunda i podré posar fi al meu malestar. Espero haver ajudat molta gent. Per això vull, per últim cop, agrair per tot el que heu sigut, sou i sereu sempre: la meva força», escrivia Giovanni.

 

La família del futbolista ha volgut sumar-se a aquest missatge d'agraïment i defineixen a Giovanni com un «lluitador somrient», un «exemple de grans i petits, i un punt de referència per tots els que es troben immersos en la seva pròpia lluita».

També et pot interessar...