Eric Brighitti, jugador australià de 21 anys

Mor un futbolista de 21 anys devorat per tres taurons blancs a Austràlia

El jove explorava una zona rocosa de Twilight Beach

Eric Birighitti, de 21 anys, era la gran promesa del futbol australià. Havia debutat amb els Hasting Broncos de Nova York i, durant la temporada 2016-2017, va guanyar el premi nacional. El passat 2 de gener, gaudia d'unes merescudes vacances a la regió australiana de Twilight Beach quan va sortir a explorar una zona de roques. En un moment donat, el corrent se'l va emportar mar endins i moments després moria devorat per tres taurons blancs.

Els seus amics van intentar ajudar-lo però, en veure que el jove ja era fora del seu abast, van sol·licitar ajuda a les autoritats. Els serveis d'emergència, que en aquell moment buscaven un altre home que havia estat atacat per un tauró blanc, van trobar el cos del jove poc després, amb nombroses ferides per les mossegades dels taurons.

La notícia ha causat una gran commoció en el món de l'esport australià i dels Estats Units. Els Hasting Broncos, equip on va jugar una temporada, ha emès un comunicat lamentant el succés: «Et trobarem a faltar. Els nostres pensaments estan amb la seva família». L'última publicació del jove a Instagram, una felicitació de Nadal des d'Austràlia, s'ha omplert de condolences.

També et pot interessar...