Foto d'arxiu d'un bussejador

Apareix la cama d'Andrew, un bussejador desaparegut fa un mes a Austràlia

La primera hipòtesi policial apunta que podria haver sigut devorat per taurons

Una cama humana ha aparegut sobtadament  en la platja de Bundaberg de Queensland, a Austràlia. L'anàlisi forense determina que pertany a Andrew Page,  un bussejador de 38 anys que va desaparèixer fa quasi un mes durant una jornada amb els seus amics. L'última hipòtesi indica que podria haver estat devorat per taurons, molt comuns en les costes australianes.

Els equips de rescat van ampliar la recerca en 600 quilòmetres però, davant els esforços infructuosos per localitzar el desaparegut, van suspendre les tasques el passat 29 de novembre  —sis dies després de la seva desaparició. L'home, que estava realitzant pesca de caça submergit a 14 milles nàutiques de la costa, no va sortir a la superfície després de la seva darrera immersió, a les 8 del matí aproximadament. Tres setmanes després ha aparegut la seva cama a 740 quilòmetres d'Elliot Head, on Andrew va ser vist per últim cop.

Les emotives paraules de la família

Els seus pares, que s'adreçaven a ell com a «Drew», van dir a l'agència Australia Associated Press (AAP) que el seu fill era un apassionat del submarinisme des de ben jove, havent aprés del seu pare. «Drew tenia un amor inspirador de la vida i una contagiosa il·lusió per l'aventura. Era molt conegut per la seva bondat de cor i la seva personalitat», relata la família, tal com recull el mitjà digital 'Newsweek'. La incertesa i la preocupació en la família augmenta diàriament. «El seu cor pertanyia a l'oceà».

També et pot interessar...