Un incendi crema una empresa d’embotits a l’Empordà

Part del sostre ha cedit mentre els Bombers continuen extingint les flames

Incendi en una empresa d'elaboració d'embotits de Vilafant, a l'Alt Empordà, el 24 de desembre de 2019
Un incendi ha afectat una empresa d'elaboració d'embotits de Vilafant, a l'Alt Empordà | Bombers

Incendi en una empresa de l’Alt Empordà. Els Bombers han informat sobre un foc que s’ha iniciat aquesta matinada en una nau on elaboren embotits a Vilafant.

Ha cedit part del sostre de l’empresa

En concret, els Bombers han rebut l’avís a les 2.26 hores de la matinada d’aquest dimarts 24 de desembre on han estat alertats sobre un incendi que estava afectant una empresa d’elaboració d’embotits localitzada al carrer de Llers. Així, s’han activat nou dotacions que han estat treballant fins a extingir les flames completament.

Segons han afegit, el foc ha cremat la cambra frigorífica i ha afectat part del sostre que finalment ha acabat cedint. Però els Bombers han aconseguit controlar les flames i extingir l’incendi en la seva majoria, tot i que al voltant de les 7.30 hores del matí encara estan treballant per apagar un altell.

Per altra banda, els Bombers també han informat sobre un altre incendi registrat també aquesta matinada, a Mataró (Maresme), que ha afectat un pàrquing soterrat en un edifici de quatre plantes, on han quedat completament calcinats cinc vehicles i 30 més s'han vist afectats a causa de la temperatura i del fum. A més a més, també han quedat malmeses diverses baixants i lluminàries de la zona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari