Macrooperació antidroga Badalona

Li demanen 4 anys de presó per tenir 200 euros en droga a Martorell

El judici se celebrarà el 16 de gener i la Fiscalia demana quatre anys de presó i una multa de 600 euros

Demanen quatre anys de presó per un home que va ser enxampat amb droga  al Baix Llobregat. El pròxim 16 de gener es durà a terme el judici a l’Audiència de Barcelona contra l’acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública en la modalitat de substàncies que causen greus danys a la salut.

Duia gairebé 200 euros en droga

Els fets van tenir lloc el passat 15 de febrer de 2013 al voltant de les 20.45 hores de la nit, segons avança ‘Regió7’,  a Martorell, quan l’acusat, veí de Manresa, estava amb un grup d’amics  a l’estació de Renfe i van voler esquivar la presència policial. Davant d’aquesta actitud sospitosa, els agents van procedir a identificar-los i llavors van trobar diferents tipus de droga en diverses bosses de plàstic.

Concretament, els agents van trobar cinc paperines de color blanc amb 3,5 grams d’amfetamina en la primera bossa de plàstic. En la segona, set embolcalls amb 2,28 grams d’MDMA en forma de pedretes de color groguenc i amb una puresa del 75 %. Segons la Fiscalia, el valor total de les drogues al mercat negre seria de 196,60 euros i argumenta que l’acusat tenia intenció de vendre les substàncies estupefaents a terceres persones, per tot això, demana quatre anys de presó i 600 euros de multa pel manresà.

També et pot interessar...