Un home es fa el mort per evitar ser assassinat pel seu fill al Baix Llobregat

Demanen cinc anys de presó i que compleixi condemna en un centre psiquiàtric perquè pateix esquizofrènia paranoide

Un fill va apunyalar el seu pare i va agredir la seva mare al Baix Llobregat. Els fets van tenir al juliol de 2015, quan Roberto va donar un fort cop de puny al seu progenitor a la cuina del seu domicili de Vallirana, «sense obrir ni boca», segons detalla la Fiscalia de Sant Feliu de Llobregat.

El fill va tenir un brot psicòtic

Roberto, de nacionalitat espanyola, va agredir el seu pare i posteriorment, quan aquest va intentar escapar-se, va agafar un ganivet gran de cuina amb el qual el va apunyalar dos cops: un al braç esquerre i l’altre a l’altura del tòrax. Segons expliquen a ‘el Caso’, l’home va fer-se el mort per intentar evitar que el seu fill continués agredint-lo i, quan el jove el va deixar i va sortir de la cuina, va aprofitar per fugir saltant un mur que separava la seva casa del jardí dels veïns.

Les dues punyalades que Roberto va fer al seu pare podrien haver sigut mortals, ja que una d’elles va estar a pocs mil·límetres de ser «incompatible» amb la vida, i va necessitar ser operat d’urgència. A més a més, segons l’escrit de la Fiscalia, el jove també va agredir la seva mare aquella mateixa nit mentre la dona dormia, donant-li cops a l’ull amb el comandament a distància de la televisió, i dies més tard, la va tornar a atacar amb un cop de puny.

Ara, el cas ha arribat a l’Audiència de Barcelona on se celebrarà el judici en el qual la Fiscalia demana per Roberto cinc anys de presó com a condemna per ser el presumpte autor d’un delicte d’intent d’homicidi contra el seu pare i dos de violència domèstica contra la seva mare. Tanmateix, el jove pateix esquizofrènia paranoide i hauria tingut un brot psicòtic quan va atacar els seus progenitors, per aquesta raó la Fiscalia també demana que Roberto compleixi la condemna en un centre psiquiàtric.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari