Troben un nen de 10 anys mort en el tren d'aterratge d'un avió

Encara no se sap la identitat del menor, així com la seva procedència

Nova i inesperada tragèdia a França. El cadàver d’un menor, presumptament d'uns deu anys, ha estat trobat en el tren d’aterratge d’un avió que acabava d’arribar a l’aeroport Roissy-Charles de Gaulle de París.

El Boing 777 provenia d’Abidjan, a Costa d’Ivori. L’avió, de la companyia Air France, va aterrar a París després d’haver-se enlairat a Costa de Marfil dimarts a la nit. Ha estat la mateixa aerolínia la que ha comunicat la notícia a través de les xarxes.

La companyia ha afirmat la troballa d'un «passatger clandestí»

Air France ha confirmat que al tren de l’aterratge de l’avió s’ha trobat «un passatger clandestí». Segons fonts de la investigació, el nen tenia «una desena» d’anys, tot i que no s’ha confirmat l’edat exacta i el cos ha estat traslladat a un institut forense.

La companyia ha volgut també lamentar l’ocorregut, expressant «el seu condol i deplora a aquest drama humà». També ha assegurat que hi ha una investigació en marxa, la qual determinarà, entre d’altres, la identitat del menor i la seva procedència. A més, també es vol investigar la seguretat de l’aeroport parisenc, i cercar les càmeres de vigilància per a constatar si el menor va ser ajudat per altres persones.

Aquest no és el primer cas on una persona intenta amagar-se al tren d’aterratge per arribar a un nou destí. Les condicions són extremes: la poca falta d’oxigen, el possible atropellament per part de les rodes i les baixes temperatures fan gairebé impossible arribar al destí amb vida. La investigació també se centra en el coneixement previ del menor sobre el procés de fugida, ja que el cadàver va ser trobat lleugerament abrigat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari