Tarda negre a Catalunya: segon atropellament ara mateix a Rodalies

La demora és de més de 30 minuts i afecta diverses línies

Nou atropellament a Rodalies. Tan sols unes hores després que la línia R11 hagués de ser interrompuda a la Selva per l’atropellament d’una persona, ara la circulació s’ha vist afectada a Barcelona.

Diverses línies afectades

Segons informen diversos comptes de Rodalies a través de Twitter, la demora creada a la circulació és d’un mínim de 30 minuts. L’atropellament ha tingut lloc entre Sitges i Garraf poc abans de les set de la tarda i s’han vist afectades les línies R2 Sud, R13, R15 i R16.

Aquest atropellament se suma a l'ocorregut fa poques hores a la Selva, i a l’accident que va tenir lloc el primer dia de l’any, on la circulació de les línies R2, R2 Nord i R2 Sud van ser interrompudes durant diverses hores per l’atropellament a una altra persona.

Rodalies ha informat que s'estava atenent una persona a la sortida de Sitges, on hauria succeït l'accident. Segons ha informat la línia R2 Sud de Rodalies, la circulació per les dues vies entre Sitges i Garraf tornen a funcionar amb normalitat, tot i que es poden superar els trenta minuts de demora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari