Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un tren averiat provoca grans problemes entre Sants i Bellvitge

Un Rodalies atropella una persona a l'estació del Prat

La circulació ha quedat interrompuda les línies R2, R2 Nord i R2 Sud

La circulació de les línies R2, R2 Nord i R2 Sud ha estat interrompuda durant unes hores per l'atropellament d'una persona a l'estació de tren del Prat, segons ha informat Renfe aquest dimecres al vespre. Amb motiu d'aquesta incidència, Protecció Civil ha posat el pla Ferrocat (Pla d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril) en estat de prealerta.

Han estat molts els usuaris de la línia que s’han queixat  a última hora d’aquest dimecres, 1 de gener, perquè no sabien per què el seu tren s’havia aturat. Finalment, el mateix servei de Rodalies ha explicat via Twitter que la demora del servei es devia a l’atropellament d’una persona.

 

Circulació restablerta al cap de tres hores

La circulació de les línies s'ha restablert després de tres hores de tall per l'atropellament d'una persona a l'estació de tren del Prat, segons ha informat Renfe aquest dimecres a la nit. En aquest sentit, Protecció Civil ha posat fi a l'estat de prealerta del pla Ferrocat —Pla d'emergències en transport de viatgers per ferrocarril— després de restablir la circulació de trens per les dues vies.

Renfe ha informat sobre la recuperació «progressiva» de freqüències i horaris. La circulació s'havia restablert parcialment amb el pas dels trens per un via, fins a la mitjanit que s'ha restablert per complet.

També et pot interessar...