Dos intoxicats pel mal funcionament d'una caldera al Maresme

Una dona, a més, pateix una crisi nerviosa per l'incendi d'una campana extractora a l'Esquirol, a Osona

Dues persones s'han intoxicat aquest nit amb monòxid de carboni per culpa del mal funcionament d'una caldera a Cabrils (Maresme), en un pis a l'avinguda Santa Elena. Els Bombers van rebre l'avís a les 22.11 hores i hi van enviar quatre dotacions, que van revisar la instal·lació, van precintar-la i van informar la companyia del gas. El SEM va traslladar els dos afectats a l'Hospital Moisès Broggi.

A més, els Bombers van apagar un incendi d'una campana extractora i part d'un moble en una casa de l'Esquirol (Osona). L'avís va ser a les 20.59 hores. Una dona va ser atesa pels serveis mèdics per una crisi nerviosa, però no va haver de ser evacuada a cap centre sanitari.

Sis dotacions van apagar un foc de xemeneia que va acabar afectant la coberta d'una casa unifamiliar de dues plantes a Collsuspina (Moianès). L'avís va arribar a les 23.18 hores. Les flames van afectar també tres estances sota la coberta: una habitació, un lavabo i les golfes. El foc va quedar totalment extingit a les 00.39h. Una persona va ser atesa perquè havia inhalat fum, però se li va donar l'alta in situ.

Diverses incidències per Cap d'Any

  

A Barcelona, ha cremat un entresol al carrer Calàbria, i s'ha desallotjat els veïns per precaució, però ja han pogut tornar a casa seva excepte els del pis afectat.

També han cremat contenidors a diversos punts de Catalunya, com ara a Girona, Lleida, Terrassa i Sant Feliu de Guíxols.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari