L'empenyen dins un contenidor de roba i s'hi passa tres dies sense que ningú se n'adoni

Un vianant va sentir els crits de socors

La policia va rescatar aquest passat dilluns una dona de 38 anys després de quedar-se atrapada en un contenidor de roba durant tres dies sense que ningú se n'adonés. Els fets han tingut lloc a la localitat de Paterson, a Nova Jersey (Estats Units) aquest passat cap de setmana.

Algú la va empènyer dins el contenidor

Segons ha informat la policia a mitjans locals, la dona els va explicar que estava intentant arribar a l'interior del contenidor quan un vianant que passava per allà la va empènyer dins del contenidor i va tancar la porta de seguretat, deixant-la atrapada. L'incident va tenir lloc la nit del divendres, i la dona explica que mentre es trobava dins va ser incapaç de moure les cames i, per tant, no podia escapar.

Ja el següent dilluns al matí, dos dies després, va ser un altre vianant que passava per la zona que va sentir els crits de socors i va trucar al 112. Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets van traslladar a la víctima a l'hospital St. Joseph's, ja que presentava clars símptomes d'hipotèrmia. En els tres dies que la dona va restar atrapada, les temperatures no van superar els quatre graus, i de fer, en algun moment van arribar a baixar fins al zero. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari