IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els manters envaeixen les vies del metro a Barcelona

L'origen dels fets ha estat un operatiu de la Guàrdia Urbana contra el top manta al carrer, que posteriorment s'ha traslladat fins a l'estació de Catalunya

Trifulga al metro de Barcelona entre manters i policia. Tal com avança 'Metrópoli Abierta', al voltant de les 18.30 hores de la tarda d'avui un grup de manters ha envaït un tram de les vies de la línia L1, provocant caos en el servei i paralitzant-lo durant uns minuts. I, si bé des del Twitter de TMB no han volgut entrar en detalls sobre els fets, el cert és que el mitjà citat anteriorment assegura que l'origen del problema ha estat un operatiu del cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal contra el top manta, que posteriorment s'ha traslladat fins a l'estació de Catalunya.

Un ferit, molts danys i llançament massiu de pedres

Però no només això, ja que els vigilants del metro han assegurat que els venedors ambulants han causat danys destacables a les instal·lacions, i que fins i tot ha tingut lloc un llançament massiu de pedres contra els agents de la policia. A conseqüència dels fets, tres persones haurien resultat ferides lleus —dos agents de la Guàrdia Urbana i una passatgera— i el servei de metro ha restat interromput durant més de 10 minuts. 

Per la seva part, TMB s'ha limitat a explicar que la freqüència de pas havia quedat «alterada per un acte incívic», i una estona després informava que el servei havia quedat normalitzat.

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari