Moren dos germans de 15 i 24 anys cremats a casa seva a Huelva

Hi ha deu ferits, un d'ells el bebè de 16 dies de Noelia, víctima mortal | 12 membres de la família vivien al pis calcinat

Jesús Manuel i Noelia tenien 15 i 24 anys. Tots dos germans han mort cremats a casa seva a Huelva (Andalusia) aquest dimecres en incendiar-se el domicili. El foc, que s'originava prop de les 07.30 hores al 4t B de l'edifici, calcinaria completament el pis, provocant la mort dels joves i deixant a més deu ferits, la majoria de la mateixa família, entre ells el bebè de només 16 dies de vida de Noelia, víctima mortal. 

El bebè de la noia morta i la seva mare, en estat greu

No feia ni un any que la família vivia al pis calcinat. Ara la tragèdia s'ha endut dues vides pel davant i ha deixat ferits de gravetat el fill de Noelia, morta en l'incendi, i la seva mare. Són els dos únics afectats pel foc que continuen ingressats a l'hospital.

El bebè, que va néixer el passat 22 de desembre, està estable dins de la gravetat. I l'àvia del nounat, que té 50 anys, presenta un pronòstic greu i cremades en el 30% del seu cos.

Una família de 12 vivint en un mateix pis

Sis dels ferits en l'incendi formen part de la mateixa família, entre els quals hi havia tres menors més: un nen de 9 mesos, un altre de 2 anys i una nena de 14. El foc afectava també una noia de 19 anys i un noi de 26. A més, dos bombers i un policia local que van participar en l'extinció del foc i l'evacuació dels afectats presenten ferides lleus.

Els veïns han assegurat al 'Diario de Huelva' que la família afectada per l'incendi, relativament nova al bloc, vivia tota al mateix pis. En total, compartien immoble unes 12 persones. 

Crits d'auxili des de l'interior

Sembla que l'incendi s'hauria originat en cremar una peça de roba al braser del menjador, segons publica 'Huelva Información'. Un veí ha explicat que el pare de les víctimes és pescador i que havia sortit molt d'hora a treballar. Poc temps després un altre veí sentiria crits d'auxili provinents de l'interior del pis afectat, sense poder fer res per ajudar la família, donat que les flames ja afectaven el domicili del costat. Aquest dimecres s'ha celebrat l'enterrament dels dos germans morts per les flames i l'Ajuntament de Huelva ha decretat tres dies de dol per la tragèdia.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari