Foto d'Antonio Manuel Regalado, el periodista d'Sputnik

Mor misteriosament amb 40 anys el periodista espanyol Manuel Regalado

La primera hipòtesi indica que podria tractar-se d'un suïcidi

El periodista espanyol Manuel Regalado, de 40 anys, va ser trobat mort el passat dilluns, 13 de gener, a Moscou. Segons va indicar Yulia Ivanova, assistent principal del cap de l'oficina moscovita del Comitè d'Investigació rus (SK), el cadàver va localitzar-se prop d'un bloc d'habitatges. L'SK ha obert una investigació per esclarir les causes i circumstàncies de la seva mort, ja que, després de realitzar un escorcoll en el seu domicili, no s'hi van trobar indicis d'agressió o robatori. Tanmateix, fonts policials asseguren que el periodista  va caure des de la finestra del vuitè pis.

Podria haver-se suïcidat

La primera hipòtesi apunta que podria tractar-se d'un suïcidi. La seva dona, Barbara, de nacionalitat austríaca, va indicar que patia depressió des de feia temps. El mateix dia de la tragèdia, Manuel  hauria telefonat els serveis mèdics per una crisi nerviosa i, en arribar al seu domicili, van administrar-li un sedant; hores després va tenir lloc el pitjor.

«Estem profundament commocionats pel succeït. És una gran tragèdia personal per a la família i els seus», ha indicat Sputnik, grup en què treballava Regalado com a corresponsal des del maig del 2016. El director general de l'agència, Dmitri Kiselev, va declinar parlar sobre els problemes mentals del periodista però va prometre que ajudarà com pugui a la seva família. Regalado havia col·laborat amb 'El Mundo', 'Expansión' i 'Marca' entre el 2006 i el 2012.

També et pot interessar...