Pep Guardiola discutint amb la dona per un cop al cotxe

FOTOS EXCLUSIVES: Tensa discussió entre Guardiola i la seva dona per un cop al cotxe

Les imatges demostren la fama de mal conductor de l'entrenador de Santpedor

A començaments de setmana saltava una de les darreres notícies més sorprenents en el món de l'esport, potser només superada pel nomenament de Quique Setién com a nou tècnic del FC Barcelona. Segons relatava el 'The Sun',  Pep Guardiola és un conductor nefast; tant és així que des que és entrenador del Manchester City ha destrossat quatre cotxes d'alta gamma: un Mercedes GLE, un Range Rover, un Bentley GTX700 i un Mini Cooper. Una suma que ascendeix a 537.000 euros. Sembla que «Pep és brillant en moltes coses, però conduir no és una d'aquestes».

Les proves de la mala traça al volant de Guardiola

Avui Catalunya Diari pogut corroborar l'article del tabloide britànic per excel·lència  a partir d'unes fotografies realitzades ara ja fa uns mesos, el passat 4 de setembre del 2019. En elles es pot veure a Pep Guardiola parlant amb la seva dona davant d'un cotxe. La font que va realitzar les imatges ha confirmat a aquest mitjà que l'entrenador estava ensenyant a Cristina Serra el resultat de l'últim accident que havia tingut irelatava com havia ocorregut. La fotografia es va fer al barri de Sarrià de Barcelona, a l'aparcament que està situat davant l'escola Benjamin Franklin, quan el matrimoni deixava els seus fills al centre educatiu. 

Guardiola i la seva dona després de patir un cop amb el cotxe
Una altra imatge de Guardiola i la seva dona comentant la jugada | Catalunya Diari

Les imatges confirmarien les informacions publicades al mitjà anglès. I és que des de Manchester asseguren que «els seus miralls retrovisors no sobreviuen gaire temps» i que «des de la seva època a Barcelona, Guardiola té fama de ser un conductor desafortunat».

Guardiola senyalant els danys patits al seu cotxe
Guardiola senyalant els danys patits al seu cotxe | Catalunya Diari

També et pot interessar...