Mor una bebè de mesos després que la mare la posés en aigua bullint

La nena va estar una hora cridant de dolor

Imatge dels peus d'un bebé
Els fets van tenir lloc a Mansfield, al Regne Unit   | Pixabay

El passat 6 de març, Katie Crowder, de 26 anys, va cremar a la seva filla de 19 mesos amb aigua bullint fins a deixar-la morir. La nena va estar cridant de dolor durant almenys una hora sense que la seva mare, consumidora de cocaïna, l'ajudés i va morir poc temps després d'ingressar a l'hospital. Segons ha explicat 'Daily Mail', la petita Grace va arribar al centre mèdic amb cremades greus en un 65% del seu cos.

Després de l'esgarrifós esdeveniment, la progenitora va ser acusada d'assassinar a la menor a la seva casa de Mansfield, al Regne Unit, i de no auxiliar-la abans de ser trasllada a casa dels seus pares. Katie Crowder va dir a la policia que havia deixat a la nena sola perquè havia estat «netejant un desastre del gos» i que quan va tornar va trobar a Grace boca avall a la banyera al costat d'un cubell per fregar.

L'advocat defensor de la dona va explicar durant la celebració de la primera vista del judici que després de descobrir a la petita a l'aigua i veure que no reaccionava, va netejar el desastre que havia provocat i la va portar a casa dels seus avis materns cridant que la menor estava morta. «Va entrar en pànic», assenyalava el lletrat.

Quan la mare de Crowder va preguntar «què és el que havia fet», ella simplement va respondre que no ho sabia i que s'havia trobat a la menor així. Tot i això, aquesta explicació va ser rebatuda per la fiscal, Sally Howe, qui va confirmar que «Grace Crowder va ser assassinada per un acte deliberat i il·legal de la seva mare».

La investigació que van realitzar les autoritats va concloure que la petita havia cridat «enèrgicament» durant una hora. «No va ser una mort sobtada. Va morir després d'una hora». A més, va destacar que van trobar una gran quantitat de cocaïna a la sang de Katie Crowder quatre hores després de la mort de la nena, un fet que va suposar la confirmació que la dona es trobava drogada abans que morís. També va dir que l'acusada havia fet alguns comentaris despectius sobre la seva filla amb anterioritat: «Necessito portar-la a la guarderia, mai tinc un descans».

Apunyala al seu bebè i marxa corrents

Fa tant sols uns dies, el passat 6 de novembre, va tenir lloc un succés similar a Mèxic. Un jove de 23 anys, que ha estat identificat com Guillermo 'N', va ser detingut a l'estat de Sonora per l'assassinat del seu bebè d'un any. Va ser l'àvia de la nena qui va alertar a les autoritats i va explicar que pare i filla havien anat a casa seva, situada a la zona urbana de Villa Juárez. Allà, l'home va demanar un got d'aigua i quan l'estava servint va treure un ganivet, va agredir a la petita i va marxar corrents.

La dona va intentar impedir que l'ataqués, però no va aconseguir evitar la lesió. Va trucar immediatament als serveis d'emergències que es van encarregar de traslladar ràpidament la nena a l'hospital, on finalment va morir per les lesions ocasionades. La Fiscalia General de Justícia de l'estat de Sonora va confirmar que l'examen toxicològic va donar positiu en marihuana.

Mata a la seva filla a cops de martell

A l'octubre també va passar un episodi similar a Kirovgrad, Rússia. Natalia Petunina, una dona amb sobredosi d'antidepressius va matar a la seva filla de tres anys a cops de martell. Després d'atacar a la menor, es va intentar suïcidar sense èxit.

Quan el pare de la nena va arribar a casa i es va trobar a la petita estirada a terra sobre una bassa de sang, va trucar ràpidament als serveis d'emergència, que ràpidament es van desplaçar fins al domicili. Els sanitaris van poder comprovar, llavors, que la menor havia estat morta a causa dels cops de martell que li va donar la mare. Natalia Petunina va ser traslladada d'urgència a l'hospital i podria afrontar una condemna de fins a 20 anys de presó pel presumpte assassinat de la seva filla. 


Comentaris

envia el comentari