Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ors Siklósi va participar a Eurovisió 2018 i ha mort el 6 de febrer de 2021 a causa d'una leucèmia

Mor als 29 anys Örs Siklósi, representant d'Hongria a Eurovisió 2018

La seva banda, AWS, ha publicat la notícia a les seves xarxes socials | El jove cantant ha mort a causa d'una leucèmia
Ors Siklósi va participar a Eurovisió 2018 i ha mort el 6 de febrer de 2021 a causa d'una leucèmia
Ors Siklósi ha mort a causa d'una leucèmia | AWS

Màxima consternació al món eurovisiu. Örs Siklósi, representant d'Hongria al festival l'any 2018, a causa d'una leucèmia. El cantant de la banda AWS només 29 anys. Segons ha explicat la banda a través de Facebook, la leucèmia li va ser diagnosticada el mes de juny de l'any 2020. «Els informem amb el cor trencat que ahir, 5 de febrer, va morir el nostre company, amic, germà Örs Siklósi després d'una llarga baralla als 29 anys d'edat», explicava el grup.

 

Eurovisió plora la mort del jove cantant

«Ha passat tot el període amb una força i una perseverança meravelloses, i el seu coratge i perseverança són exemplars. Perdre és una pèrdua incomprensible i inavaluable», escrivia el grup de Örs Siklósi en el seu compte d'Instagram, juntament amb una fotografia de l'artista. «La seva creativitat il·limitada, la profunditat de les seves lletres, l'energia aclaparadora i el carisma de la seva presència a l'escenari deixen un espai insubstituïble, no només en les nostres vides, sinó també en el món de la música lleugera i l'art hongarès. El mateix Örs era foc, un amic i company afectuós i afectuós. Era una personalitat extremadament impulsiva i inspiradora. Sempre es podia esperar d'ell, mai va decebre a ningú, era un home amb un cor increïblement obert i amorós. Com solia dir-li als altres, Örs va ser un miracle», explicava el grup de gènere metall en el seu perfil.

Disposat a parlar públicament sobre la leucèmia

A més, en el comunicat, el grup també explicava que Örs havia de començar a parlar sobre la seva leucèmia en públic, i volia llançar un tema en solitari aquesta primavera, a més de treballar en el cinquè disc de AWS.

'Eurovision Song Contest', per la seva banda, també ha volgut retre-li homenatge a l'artista a través de les seves xarxes socials: «Estem realment tristos de saber que Örs Siklósi ha mort. En nom de tota la comunitat d'Eurovisió, ens agradaria expressar el nostre més sentit condol a la família, els amics i els membres de la banda de AWS de Örs ».

Per la seva banda, el compte de Twitter 'Eurovision-Spain.com' també ha volgut fer-li un petit homenatge a través d'un vídeo recopilatori on podem veure part de la seva carrera musical. «Amb tot l'afecte, el nostre petit homenatge a la carrera d'Örs Siklósi: La seva trajectòria en forma de postal que li brindem a ell i la banda». Els seguidors de festival també li han volgut retre homenatge a través de les xarxes socials.