Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant mallorquí Lluís Vivern amb una guitarra

Mor amb tan sols 36 anys Lluís Vivern, estimat músic i professor de guitarra

L'artista ha perdut la vida després de lluitar contra un càncer durant tres anys

El cantant mallorquí Lluís Vivern amb una guitarra
El cantant mallorquí Lluís Vivern ha perdut la vida a conseqüència d'un càncer | Innova

El món de la música plora després de la mort de Lluís Vivern Pons, conegut com a ‘Vivi’ pels seus amics. L’artista ha perdut la vida a conseqüència d’un càncer que va ser-li detectat ara fa tres anys.

El músic, que el mes que ve hauria fet 37 anys, va tocar en diferents grups al llarg de la seva vida. Després va gravar el seu propi disc, anomenat ‘Ona’, que va ser publicat l’any 2019.

Els familiars, amics i companys de Lluís Vivern podran acomiadar-se d’ell –seguint les restriccions causades pel coronavirus- aquesta tarda de dimarts. La vetlla tindrà lloc entre les 17h i 20h al tanatori de Son Valentí a Mallorca. El funeral serà aquest mateix dijous, 22 d’octubre, a l'església de Binissalem a partir de les 19h.

La vida personal i professional de Lluís Vivern

El cantant Lluís Vivern va néixer a Palma l’any 1983 i des de ben petit es va dedicar a la guitarra. Seguint la seva passió, va ser professor de música en diversos centres de Llucmajor, Ses Salines i Sóller. A Ses Salines va conèixer a la qui seria l’amor de la seva vida: Carme.

El seu terreny professional ha estat carregat d’èxits. Ha estat en grups com Boc o Eima, i després va sortir al mercat el seu propi disc: ‘Ona’. El treball consistia en un àlbum amb cinc cançons compostes exclusivament pel cantant mallorquí. En un dels temes del seu disc, ‘Sa Cala’, cridava espantat d’una mort que veia massa a prop: «No pot ser un final, vull seguir caminant».

Aquest dilluns ens deixava Lluís Vivern, però els seus companys, seguidors i fins i tot els representants polítics de les illes s’han encarregat de deixar per escrit el que va significar el cantant mallorquí a les seves vides.