Marie Fredriksson

Mor d'un càncer la cantant de Roxette, Marie Fredriksson

La vocalista lluitava des del 2002 contra un tumor cerebral

La vocalista del conegut grup Roxette, Marie Fredriksson, va morir aquest dilluns 9  de desembre amb 61 anys a causa de la  lluita que ha mantingut durant tants anys contra el càncer. La cantant tenia un tumor cerebral contra el qual lluitava des del 2002. La trista notícia l'ha confirmat la seva agent de premsa, Marie Dimberg:

«Amb gran tristesa hem d'anunciar que un dels nostres artistes més grans i estimats ha marxat. Marie Fredriksson va morir el matí del 9 de desembre»

Per Gessle, l'altre integrant de Roxette, s'ha mostrat molt afectat per la pèrdua de Marie i ha volgut compartir unes últimes paraules: «Tot el meu amor per tu i la teva família. Les coses mai seran el mateix».

'Listen to my Heart'

Frediksson feia uns mesos que havia publicat 'Listen to my Heart', una emotiva autobiografia on confessava que patia càncer i on parlava obertament de les seves vivències i de la seva lluita amb la fama. Malgrat la seva malaltia  Marie no ha deixat de treballar  encara que aquesta ha fet que en alguna ocasió hagués de cancel·lar o posposar alguns dels actes dels seus últims CDS.

Roxette és considerat el segon grup de més èxit de Suècia de les dècades dels 80 i 90, superat per ABBA. Durant els 30 anys d'actiu el grup ha venut un total de 80 milions de CDS a tot el món. Algunes de les seves cançons més conegudes són 'The Look', 'It must have been love' i 'Listen to your heart'.

També et pot interessar...