Cristina del Ama, directora genera de Allianz Seguros

Catalunya, de dol: Mor als 50 Cristina del Ama, una de les executives més importants

Feia anys que l'empresària lluitava contra una malaltia que l'empresa no ha volgut revelar

Cristina del Ama, directora general d'Allianz Seguros, ha mort aquest dimarts 30 de juny a Barcelona segons ha comunicat la companyia d'assegurances. Feia anys que Del Ama lluitava contra una malaltia que l'empresa no ha volgut revelar.

«En nom de tots els que formem part de la família Allianz, vull traslladar el meu més sentit condol als seus familiars i amics en aquest moment tan dur», assegura José Luis Ferré, conseller delegat de l'asseguradora.

«El seu somriure seguirà present a Allianz per sempre»

«La petjada que ens deixa Cristina és inesborrable. Ha encarnat com ningú els valors de la nostra empresa, destacant pel seu lideratge, pel seu compromís i per l'afecte que transmetia a tothom», comença el sentit comunicat de José Luis Ferré.

«Ha estat i seguirà sent un exemple per a tots, ja que el seu llegat seguirà viu en els qui hem tingut la sort de compartir moments amb ella. Amb el seu comportament diari, ella ens ha ensenyat a ser cada dia una mica millors. El seu somriure seguirà present a Allianz per sempre», continua.

Cristina del Ama, una de les executives més importants d'Espanya

Cristina del Ama (Madrid 1969 - Barcelona 2020) era llicenciada en Ciències Empresarials i Actuarials per la Universitat Complutense de Madrid i PDD (Programa de Desenvolupament Directiu) per l'IESE.

Es va unir a Allianz el 1992, on va exercir diferents càrrecs tècnics i directius. Des de 2013 fins a 2015 va ser sotsdirectora general, membre del Comitè de Direcció i responsable de l'Àrea de Vida i Salut. El 2015 va ser nomenada directora general i responsable de l'Àrea Comercial i Market Management.

La companyia valora la seva aportació «incalculable» a l'entitat, sobretot en els últims anys, liderant la modernització i transformació de la Xarxa Comercial.