Imatge de Daniel Guerini, el jove jugador italià de futbol que ha mort en un accident de trànsit

El futbol, commocionat: Mor als 19 Daniel, una de les perles d'Europa

El jove viatjava en un cotxe amb dos amics, que van haver de ser ingressats a l'hospital en estat greu

Dol al futbol italià després de la trista pèrdua d'un jove jugador del club romà. El futbolista de la pedrera Daniel Guerini, de 19 anys, que jugava en l'equip Primavera, equip filial de la Lazio, moria aquest dimecres 24 de març després de sofrir un accident de cotxe en la capital italiana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La promesa del futbol italià viatjava al cotxe al costat d'altres dos amics i va morir de manera immediata després de xocar contra un altre vehicle. Els dos amics del jove jugador de la Lazio van haver de ser hospitalitzats amb pronòstic greu; el conductor del vehicle que va impactar amb ells també va haver d'ingressar a l'hospital a causa del xoc produït pel brutal accident.

El futbolista de la Lazio va morir a l'acte

Guerini no conduïa el cotxe que finalment es va accidentar, sinó que ho feia un dels amics que l'acompanyaven. El futbolista de la Lazio va morir en l'acte, havent de ser extret del vehicle, igual que els seus dos amics de 20 i 23 anys, que van ser portats de manera urgent fins a l'hospital Sant Giovanni i al Policlínico di Tor Vergata.

La policia italiana ja analitza les causes del fatal accident que li ha costat la vida a Daniel Guerini. El xoc degué ser d'una violència majúscula, ja que el Smart en el qual viatjaven els tres joves dels joves va bolcar diverses vegades després de l'impacte. El conductor del Mercedes Clase A va ser també traslladat a l'hospital, a més de sotmetre-li a una prova de drogues i alcohol, que podria esclarir els fets de millor forma.

Dol en el futbol italià

La Lazio, el seu actual equip, va confirmar la fatal notícia en les seves xarxes socials: «Encara destrossats pel dolor; el president, els homes i les dones de la Lazio abracen la família del jove Daniel Guerini», resava la nota publicada pel club romà, al qual el jove futbolista havia tornat al gener d'enguany després de passar pel Torino.

El club turinés no va voler ser menys i es va unir al condol per la mort del jove de 19 anys: «El president Urbano Caire i tot el Torino Football Club, incrèduls i profundament entristits, es reuneixen entorn de la família Guerini per la tràgica mort de Daniel, el nostre exfutbolista jugador primavera».

El seu representant, Lucca Antonini, escrivia aquestes paraules sobre el jove jugador romà. «Estic consternat, desesperat, incrèdul i sense paraules. Daniel… M'agradaria explicar-te tot sobre tu, però no tinc forces. El teu talent conegut per tots i la teva dolçor i sensibilitat que pocs coneixien. El teu somni era el meu somni Daniel. Tu, l'orgull de mamà Michela i papà Danilo ... i el meu també. Va ser un honor per a mi haver estat triat per tu i haver pogut conèixer-te i viure. Per a mamà, papà i Alessio sempre seré aquí. Daniel, vola tan alt com una àguila, saps fer-ho. Et guardaré per sempre en el meu cor. T'estimo. Dl.», resava el missatge en Instagram del representant del jove jugador del Lazio.

Guerini va aconseguir ser internacional amb la sub-15 i sub-16 italiana

Guerini va tornar a la Lazio en 2021 després de començar la temporada futbolística amb el Torino. Prèviament, el jove jugador havia estat en les categories inferiors de la Fiorentina i el SPAL i havia aconseguit ser internacional en les categories sub-15 i sub-16 de la selecció italiana.

En el seu primer partit amb el Torino, Guerini va marcar un gol de falta directa contra la Lazio, que dóna a casualitat que en pocs mesos tornaria a les seves files: «Roma és la meva casa, Lazio el meu equip. Que feliç estic d'estar de retorn», comptava en les seves xarxes socials Guerini després de tornar a Roma.