Mor Eduard Punset als 82 anys

El filòsof, divulgador científic, advocat i economista català ha mort a Barcelona, la seva ciutat natal

Eduard Punset, en arxiu   | Cedida

Eduard Punset ha mort als 82 anys després de patir una llarga malaltia. Així mateix ho han fet públic els seus éssers més propers a través del compte oficial de Twitter del divulgador científic, advocat i economista més famós de l'esfera catalana. No només això, sinó que també va ser ministre de Relacions pera les Comunitats Europees entre els anys 1980 i 1981, amb UCD, el partit d'Adolfo Suárez, així com Conseller d'Economia i Finances durant el Govern de Tarradellas, concretament, entre el 1978 i el 1980.

La família del filòsof, a més, ha volgut rendir un homenatge a Punset, motiu pel qual han pres la determinació de publicar diverses imatges del divulgador que han estat recollides per l'equip que realitzava el seu programa 'Redes. 

«No està demostrat que m'hagi de morir»

El barceloní, que va néixer a la capital catalana el 9 de novembre de l'any 1936, ha mort a la seva ciutat natal i rodejat dels seus éssers estimats. Al llarg de la seva vida, la popularitat del filòsof va anar en augment, fins al punt de convertir-se en la imatge de la marca Bimbo i protagonitzar un dels seus anuncis més emblemàtics.

Però no només això, i és que el filòsof va protagonitzar moments tan destacats com quan, durant la seva visita a 'El Convidat', va afirmar el següent: «No està demostrat que hagi de morir». Recuperem aquest moment tan hilarant a continuació: 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari