Imatge d'arxiu de l'empresari Lluís Fernández Alà

Mor el fill de 2 anys de Lluís Fernández Alà, precandidat a la presidència del Barça

La cerimònia de comiat se celebrarà aquest dimecres a la tarda a l'Església del Monestir de Sant Cugat

Aquest dimarts ha mort el fill de Lluís Fernández Alà, empresari de Sant Cugat i precandidat a les eleccions del FC Barcelona del passat 7 de març. Segons ha avançat el digital 'Cugat Mèdia' i ha confirmat posteriorment el compte de Twitter de Passió, Seny i Planter, la seva precandidatura, Lluís Jr. ha perdut la vida aquest dimarts a l'edat de dos anys. La vetlla tindrà lloc aquest dimecres al Tanatori Mira-sol, mentre que la cerimònia es farà aquesta tarda, a partir de les 17 hores, a l'Església del Monestir.

Des de Passió, Seny i Planter han volgut donar el «màxim condol» a l'empresari i a la seva família davant la trista notícia. Des de la xarxa social Twitter, la vicepresidenta institucional i portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, Elena Fort, ha enviat també paraules d'escalf a Fernández Alà, un gest que també ha tingut l'exdirectiu blaugrana, Alfons Godall, entre altres.

Fernández Alà va recollir 1.177 avals de socis per esdevenir candidat a la presidència del Barça

Lluís Fernández Alà, nascut a Barcelona l'any 1967, va anunciar la seva precandidatura a les eleccions del FC Barcelona el passat mes de maig, sent un dels més matiners a fer-ho. Soci número 83.168 del Barça —de Gol Nord—, ho és des de fa 15 anys i la seva precandidatura a la presidència del club va recollir 1.177 signatures de socis per esdevenir candidat, però no va superar el tall i va quedar fora de la cursa electoral.  

Nascut al Poble Nou, Fernández Alà està vinculat al municipi de Sant Cugat, on actualment resideix, des de fa més de 25 anys, on ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional. Actualment, és director d'operacions de l'empresa de consultoria UP Catalonia i és propietari d'una llibreria al municipi.

Així mateix, Fernández Alà ha estat vinculat al món polític en l'àmbit local, primer a través d'Unió Democràtica i, posteriorment, Demòcrates de Catalunya, partit on va concórrer a les primàries per a les eleccions municipals de l'any 2019.