Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla

Mor un agent de la Guàrdia Civil de 37 anys per coronavirus

La notícia ha transcendit aquest dimecres, 18 de març

Un agent de la Guàrdia Civil de 37 anys d'edat ha mort per coronavirus. Es tracta de Pedro Alameda, destinat al Servei de Retribucions del cos, que ha mort avui a Alcorcón, a la Comunitat de Madrid, i que s'ha convertit en el primer agent de la Benemèrita que perd la vida per culpa del virus. Alameda no tenia patologies prèvies i portava dies ingressat en estat greu al centre hospitalari Quirón d'Alcorcón, on ha mort aquest dimecres. L'agent deixa una filla de només cinc anys.

Pedro Alameda, el primer Guàrdia Civil que mor a causa del coronavirus

Pedro Alameda era, com a membre de la Guàrdia Civil, membre de la Junta Directiva Provincial de la delegació de Madrid de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils. Ha estat la mateixa entitat qui ha anunciat la tràgica notícia a través de les xarxes socials amb aquesta piulada:

La mateixa entitat, en una piulada posterior, no ha dubtat a retre homenatge al seu company, a qui posen d'«exemple de vida, actitud i defensa». «Va lluitar fins al darrer dels seus dies per treballar en allò que més li agradava: ser Guàrdia Civil», afirmen des de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils: