Diego Armando Maradona i Hugo Maradona

Mor sobtadament Hugo, el germà petit de Diego Armando Maradona

Als 52 anys, el germà de Diego Armando Maradona, Hugo, ha mort a causa d'una aturada cardíaca

Les tragèdies no cessen a la família Maradona. Després de veure fa un any com Diego Armando moria deixant un gran buit al món del futbol, aquest matí ha mort el seu germà Hugo als 52 anys.

Segons apunta 'La Gazzetta dello Sport', la causa de la mort ha estat una aturada cardíaca i s'ha produït a casa seva, a Monte di Procida, a la província de Nàpols. Hugo Maradona era el petit dels tres germans: Diego, Raúl i ell. 

Una família que porta el futbol a la sang

Com el seu germà 'El Pelusa', Hugo també va arribar a exercir com a futbolista professional. Va començar el seu camí pels terrenys de joc signant pel Nàpols als 18 anys, el club on Diego Armando Maradona va triomfar.

Hugo Maradona amb una samarreta del Nàpols amb el dorsal 10
Hugo Maradona ha mort a causa d'una aturada cardíaca | Cedida

No obstant això, Hugo va tenir un pas fugaç pel club napolità i va marxar cedit a l'Ascoli, que aleshores competia a la millor lliga d'Itàlia. Sempre a l'ombra del seu germà, Hugo va arribar a disputar 64 partits a Espanya defensant els colors del Rayo Vallecano, arribant a jugar amb Laurie Cunningham.

Igual que Diego, es va formar a Argentinos Juniors, però després, a banda dels anteriors clubs, va jugar en equips del Japó, Veneçuela, Àustria, Puerto Rico i Estats Units. Una carrera a l'elit futbolística que no va ser brillant i va decidir dedicar-se a enfortir projectes del futbol juvenil.

Hugo va ser dels més afectats a l'adeu al seu germà Diego

Fa un mes que es va complir un any de la mort de Diego Armando Maradona. El seu germà Hugo va decidir acudir a Nàpols a homenatjar a 'El Pelusa'. En una entrevista al mitjà 'Clarín', va parlar de la mort de Diego, un dels mils millors jugadors que hi ha hagut al món del futbol, i d'un possible retrobament.

Diego Armando Maradona i Hugo Maradona
Hugo va quedar molt afectat per la mort de Diego Armando Maradona | Cedida

«Cadascú creu en Déu com pot, jo sí que crec en un retrobament. Déu és gran i sap el que fa, va fer i farà». Aquestes van ser unes de les declaracions d'Hugo en referència al seu germà. 

Potser hi ha la possibilitat que Hugo i Diego Armando Maradona puguin ajuntar-se una vegada més, i gaudir junts de l'esport que tantes alegries els va brindar. Com en els vells temps, els germans Maradona tornaran a estar junts.