ÚLTIMA HORA

⚫ Mor el cantant català Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró

Mor una 'influencer' de només 26 anys en fer-se una liposucció

Es tracta de l'empresària brasilera Liliane Amorim

Diverses persones vestides de negre portant un taüd blanc amb flors
Mor una 'influencer' de només 26 anys en fer-se una liposucció | Pixabay

El món de les xarxes socials està de dol. La tràgica i sobtada mort de la 'influencer' brasilera, Liliane Amorim, ha deixat consternat a milers d'usuaris de les xarxes socials, especialment als seus seguidors. La jove empresària i 'instagramer', de tan sols 26 anys, ha perdut la vida després de sotmetre's a una liposucció, una tècnica emprada en cirurgia estètica per a l'extracció de greix o teixit adipós.

Liliane Amorim, la 'influencer' brasilera que ha mort després de sotmetre's a una liposucció

Liliane Amorim va morir el matí del diumenge 24 de gener després d'haver patit complicacions derivades d'una liposucció a la qual s'havia sotmès poques setmanes abans. Segons ha informat 'Globo', la coneguda 'influencer' s'havia sotmès a una intervenció quirúrgica d'extracció de greix el 9 de gener, havent de ser ingressada novament poc després de l'operació per una infecció. 

Per intentar mitigar els danys causats per la infecció, els metges van sotmetre a Liliane Amorim a una nova operació el 17 de gener.

Després de la intervenció, la coneguda 'influencer' brasilera va romandre ingressada, en estat greu, a l'UCI de l'Hospital Unimed de Juazeiro do Norte (Ceará). El seu estat de salut va empitjorar durant la nit de dissabte i va acabar morint el diumenge al matí després que els metges no poguessin fer res per salvar-li la vida.

«Bon dia. Ben a pesar nostre hem de comunicar que Liliane ha mort avui al matí. Tot l'equip del nostre hospital està de dol per aquesta jove que va ser una guerrera en tot moment. Per respecte a la memòria de Liliane i al dolor dels seus familiars, demanem una pregària», va manifestar Sérgio Araujo, el doctor encarregat de certificar la seva mort.

La mort ha commocionat als seus seguidors

La notícia ha deixat empremta en el compte d'Instagram de la brasilera, que s'ha omplert de missatges de condol i mostres de suport cap a la família de la jove.

Liliane Amorim era tot un referent de moda i bellesa per a milers d'usuaris a les xarxes socials. La brasilera comptava amb més de 224.000 seguidors a Instagram que seguien els seus consells i l'admiraven.

Mitjançant dos comunicats a Instagram, la família i el cercle més proper de la 'influencer' ha anat informant sobre l'evolució de l'estat de salut de Liliane Amorim.

A la primera publicació, es va donar a conèixer el procés quirúrgic a què es va sotmetre l'empresària, assegurant que el seu quadre mèdic era «greu, però estable». A més, es demanava respecte i intimitat per a la família en aquests moments tan difícils.

«Entenem i agraïm la preocupació de tots, però demanem que tinguin més cautela amb les informacions que s'estan publicant. La família no està acostumada a aquesta exposició pública i només demanem que pregueu per ella», deia el comunicat.

Per desgràcia, el segon comunicat publicat a Instagram tampoc informava sobre bones notícies. L'estat de salut de Liliane Amori havia empitjorat i es considerava que el seu quadre mèdic era «gravíssim».

La jove de vint-i-sis anys, natural del municipi Afogados da Ingazeira (Pernambuco), acabaria morint dies després del segon comunicat, deixant a la seva família completament desolada. «El dolor de la pèrdua és irreparable perquè era massa jove. El fill que deixa creixerà sense mare. És molt difícil», va afirmar Fabíola Amorim, germana de la 'influencer', que deixa a un fill de sis anys.


Comentaris

envia el comentari