L'actor Jordi Rebellón durant la presentació del llibre 'Yo quise ser superman' l'any 2015

Mor l'actor català Jordi Rebellón

Va ser molt conegut pel seu paper de doctor Vilches a 'Hospital Central'

Tràgica notícia al món de la interpretació. L'actor Jordi Rebellón ha mort als 64 anys després de patir un ictus el passat dimarts, 7 de setembre. 

La notícia de la defunció de l'intèrpret català ha estat confirmada per la seva agència de representació a través de les seves xarxes socials. «Des de Garay Talent hem de comunicar la trista notícia de la mort del nostre representat i amic, Jordi Rebellón. Sempre estaràs en els nostres cors», han explicat. 

«Volem enviar una gran abraçada a tota la seva família i amics. Descansa en pau», han finalitzat. La notícia de la seva mort ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. Una gran quantitat d'usuaris han lamentat la seva pèrdua. 

Rebellón era especialment conegut pel seu paper de doctor Vilches a la sèrie 'Hospital Central'. Tot i això, la seva llarga trajectòria el va coronar com un dels actors més reconeguts del panorama nacional.

Jordi Rebellón, molt més que el doctor Vilches d''Hospital Central'

Les primeres passes en la trajectòria de Jordi Rebellón van ser al teatre, però va trigar poc temps a mudar-se a la pantalla petita. El seu primer paper d'èxit va ser com a metge a 'Metge de família'. Però va ser un altre personatge del món sanitari, el del doctor Vilches a 'Hospital Central', el qual el va convertir en un dels actors més estimats dels anys 2000.

Anys més tard, l'actor va revelar que «estava previst que interpretés un altre paper». Coses del destí, finalment va passar a la història de la televisió espanyola amb aquesta interpretació.

«Hauré d'estar sempre agraït a Vilches perquè m'ha donat l'oportunitat de demostrar les meves condicions com a actor i que em conegueu. Suposo que també serà difícil treure-m'ho de sobre», va explicar en una entrevista al diari ABC l'any 2020.


Més enllà d''Hospital Central', la seva trajectòria va estar sempre relacionada amb la televisió. Va passar per Barri Sèsam l'any 1995, on va fer el paper de l'alcalde. Després va passar per diverses sèries de TV3, abans de tornar a la televisió nacional. 

A Telecinco va aconseguir la fama amb el seu paper a 'Hospital Central' Va aparèixer entre els anys 2000 i 2007 i, més tard, entre el 2009 i 2012. En total va acumular 256 episodis.

Més tard tornaria a Televisió Espanyola amb 'Fago' i participant a 'Cuéntame cómo pasó'. També va passar per 'Amar es para siempre' i 'Sin identidad', dues sèries d'èxit d'Antena 3.

Els seus últims treballs van ser 'Servir y proteger' i 'Mercado Central', a la televisió pública. En aquesta última sèrie va estar un total de 71 episodis abans de ser cancel·lada.