Imatge del periodista Josep Lluís Cadena somrient

Mor Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida, als 59 anys

Feia temps que el periodista lluitava contra una greu malaltia

Trista notícia per al sector del periodisme català. Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida, ha mort aquest passat dilluns 4 de setembre als 59 anys. Així ho ha comunicat la Cadena SER, emissora la qual, Cadena, estava vinculat des de feia anys.

«Ha mort Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida, als 59 anys. Els companys de la Cadena SER Lleida lamentem la pèrdua d'una persona optimista i lluitadora, defensor acèrrim de la ràdio», ha anunciat la mateixa emissora a través del compte de Twitter.

Josep Lluís Cadena, també va ser president del Col·legi de Periodistes de Lleida i professor de ràdio a la Universitat de Lleida.

Les xarxes bolcades amb la trista mort

Han estat molts els que no han volgut perdre l'oportunitat de dedicar unes paraules emotives a Cadena a través de les xarxes socials. Fèlix Larrosa, alcalde de la ciutat de Lleida, ha volgut mostrar el seu condol públicament amb unes emotives paraules al seu gran amic.

«Et trobarem a faltar molt, la seva serenitat, la capacitat d'anàlisi i la seva amistat. Que la terra et sigui lleu estimat amic».

Jordina Freixenet, portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana a la Paeria, també ha lamentat la tràgica pèrdua i ha volgut dedicar unes paraules d'ànim als companys de feina, família i amics del difunt.

«Quina tristesa. Una abraçada a tots els companys i companyes de la Cadena SER de Lleida, família i amics».

Per part seva, el Col·legi de Periodistes de Catalunya també s'ha sumat a les mostres de condol per la pèrdua de Josep Lluís Cadena. Com hem comentat anteriorment, el comunicador també va ser president del Col·legi de Periodistes de Lleida.

«Des del CPC, vam acompanyar de tot cor la família i l'equip de Ràdio Lleida per la pèrdua de Josep Lluís Cadena, que a més de ser un gran professional va ser President de la Junta del Col·legi de Lleida».