Logan Williams actuando en 'The Flash'

Mor amb tan sols 16 anys l'actor Logan Williams

El jove era mundialment conegut per la seva participació en la sèrie 'The Flash'

L'actor Logan Williams, que va interpretar a Barry Allen a la sèrie de 'The Flash', va morir el passat dijous 2 d'abril als 16 anys per causes encara desconegudes, segons la informació publicada a THR.

La família del jove actor està «absolutament devastada», segons ha dit la seva mare, que afirma que la situació «és difícil» per la quarantena del coronavirus. «No puc abraçar als meus pares, que han perdut el seu únic nét. Amb el seu talent i la seva bellesa, Logan tenia el potencial de ser una gran estrella».

Una carrera molt prometedora

La carrera professional de Williams era molt prometedora. El seu primer paper va ser a la TV Movie 'El color de la lluvia'. Va interpretar a la versió jove de Grant Gustin en vuit episodis de 'The Flash', i també va aparèixer en un capítol de 'Sobrenatural'. L'última vegada que va poder veure'l el gran públic va ser a la sèrie  'Cuando habla el corazón', el 2016.

El seu company a 'The Flash', Grant Gustin, acomiadava així a Logan: «Acabo d'assabentar-me de les devastadores notícies que Logan Williams ha mort de sobte. Em va impressionar no només el talent de Logan, sinó la seva professionalitat en el set. Els meus pensaments i oracions estaran amb ell i la seva família durant el que estic segur que serà un temps inimaginablement dur per a ells. Si us plau, tingueu a Logan i la seva família en els vostres pensaments i oracions en el que està sent un període estrany i un repte per a tothom. Us envio molt d'amor».