Lluís Corominas, amb armilla de la Creu Roja, durant una sessió formativa

Mor Lluís Corominas, cap de sala del Cos d'Agents Rurals

Nascut a Girona fa 54 anys, formava part del cos adscrit al Departament d'Agricultura des de 1989

El cap de sala del Cos d'Agents Rurals, Lluís Corominas, va morir aquest diumenge, segons ha informat el cos adscrit al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de la xarxa social Twitter. Corominas, nascut l'any 1966 a Girona, formava part dels Agents Rurals des de l'any 1989. Així mateix, també estava vinculat a Creu Roja Catalunya des de l'any 1985, on era formador de salut i tècnic de formació.

En la publicació, el Cos d'Agents Rurals, «en aquests moments difícils», ha volgut enviar el seu condol «a tota la família, amics i a totes i tots els operadors i companys del cos». La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, també s'ha sumat a les mostres de condol per la mort de Corominas, compartint la publicació dels Agents Rurals i enviant el seu condol als familiars i amics.

Altres cossos d'emergència i seguretat, com la Guàrdia Urbana de Lleida, Protecció Civil Mollet i diverses associacions de defensa forestals, així com alguns ciutadans, han volgut acomiadar-se de Corominas a través de les xarxes socials.

Resolt el cas del cangur que es va passejar per Roda de Ter

D'altra banda, els Agents Rurals han resolt el cas del cangur que el 12 de febrer passat va passejar-se pels carrers de Roda de Ter (Osona) fent salts i sorprenent els veïns del municipi. Tot i que no va causa danys, el cas va obrir molts interrogants sobre la seva procedència. Després d'indagar durant un mes i mig, finalment el cos ha denunciat dos germans que tenen dues hípiques a Roda de Ter i a Llagostera.

El primer, que és a qui se li va escapar, se l'ha denunciat per no evitar-ho i l'altre, per no tenir declarat la finca de Llagostera com a nucli zoològic. Ja se li havia obert un avís per no tenir-ho en regla feia un temps. Des dels Agents Rurals han lamentat la falta de col·laboració dels dos germans, que fins i tot van donar-los pistes falses, i diuen que s'hagués resolt abans i amb menys esforços.