Miquel Matamala, en una imatge d'arxiu

Mor el fill del senador Jami Matamala per Covid-19

Miquel Matamala tenia només 29 anys i es trobava de viatge a Madagascar

El fill del senador de Junts per Catalunya, Jami Matamala, ha perdut la vida a causa de la Covid-19 quan estava de viatge a l’illa de Madagascar. Ha estat el mateix membre del partit sobiranista qui ha anunciat la tràgica notícia al seu perfil personal de Twitter. Segons ‘El Punt Avui’, en Miquel Matamala tenia només 29 anys.

«Avui ha mort el nostre fill Miquel, a Madagascar, on estava de viatge. Agraim el suport rebut. Ara en Miquel ha fet un altre viatge que vivim amb molta tristesa però amb l’agraïment d’haver pogut tenir-lo amb nosaltres aquests anys. Vola alt Miquel, ens retrobarem! T’estimo fill», ha dit el mateix Jami Matamala a Twitter.

L’expresident de la Generalitat i amic personal de Jami Matamala, Carles Puigdemont, ha expressat també el seu condol a les xarxes socials: «Descansa en pau, Miquel. Que la tristesa de la teva mort tan prematura i tan injusta no se'ns emporti ni un bri de la teva generositat, de la teva bondat, de la teva alegria vital. Gràcies per tot el que has fet per nosaltres. Vola alt, com diu el teu estimat pare». Quim Torra, al fil de la qüestió, també ha comentat: «El meu condol i l’abraçada més sincera. Tota la força i ànims a la família, que en Miquel us acompanyi sempre».

La seva família, segons ‘El Nacional’, ja ha encetat els tràmits per a poder repatriar el cos del jove de Madagascar a Catalunya.