Imatge de Tony Sirico.

Mor el mític actor Tony Sirico, estrella de 'Los Soprano'

El mític actor de 'Los Soprano' ha mort amb 79 anys

Dol i màxima consternació al món del cinema. L'actor Tony Sirico, el mític Peter Paul Gualtieri a la sèrie Los Soprano, ha mort amb 79 anys. Queden enrere nits i nits d'interpretacions supèrbies que el van catapultar cap a la fama gràcies al boom de Los Soprano.

«Amb gran tristesa, però amb molt d'orgull, amor i bons records, la família de Genaro Anthony 'Tony' Sirico desitja informar-los de la seva mort el matí del 8 de juliol de 2022», ha dit a les xarxes socials Robert Sirico, el germà de l'actor.

«La família agraeix profundament les nombroses expressions d'amor, oració i condols, i demana que el públic respecti la seva privadesa en aquest moment de dol», ha afegit el germà del difunt actor.

Finalment, cal destacar que no se sap la causa de la mort de Sirico. L'actor serà enterrat a la Basílica de Regina Pacis, a Brooklyn (Nova York) aquest dimecres 13 de juliol.

Amb James Gandolfini encara a la retina

Va estar Marlon Brando amb Vito Corleone i després va estar James Gandolfini amb Tony Soprano. Ningú va interpretar els líders de la màfia com ells. El cas de James Gandolfini va ser paradigmàtic, perquè la seva mort va cridar l'atenció de tot el món.

Gandolfini només tenia 51 anys quan va morir a Roma. Segons The New York Times, el mític actor va morir d'un atac de cor. Però hi va haver alguna cosa més, ja que l'autòpsia de l'actor revelaria que havia ingerit almenys vuit begudes alcohòliques poc abans de morir.

En primera instància, però, es va mantenir que havia mort per «causes naturals, d'un atac de cor».

Però res més lluny de la realitat. El prestigiós The New York Times, segons van citar fonts de l'hotel on va estar l'actor, va explicar que James Gandolfini havia begut quatre copes de rom, dos còctels pinya colada i dues cerveses en un sopar amb el seu fill. En aquest mateix sopar havia menjat també molt de menjar, com llagostins fregits amb maionesa i salsa picant. També va menjar molt de foie gras, tal com va revelar el reputat mitjà americà.

The Post, uns dies després de la seva mort, va anar més enllà i va arribar a explicar que James Gandolfini havia visitat temps enrere diverses teràpies d'Alcohòlics Anònims.

Tot això el 2013 i a Roma. I és que, d'un dia per l'altre, el món va canviar per als milions de fans que va deixar la sèrie mítica Los Soprano.