Montserrat Lara, regidora a l'Ajuntament de Parets del Vallès

Mor Montserrat Lara, regidora d'ERC a l'Ajuntament de Parets, al Vallès Oriental

La regidora patia un greu malaltia

La regidora d'Ara Parets d'ERC a l'Ajuntament de Parets del Vallès, al Vallès Oriental, Montserrat Lara Lara, va morir ahir dimecres a causa d'una greu malaltia, segons ha comunicat el consistori del municipi. El passat 31 d'octubre Lara presentava la seva renúncia al càrrec per motius de salut.

La regidora va prendre possessió del càrrec el passat 15 de juny de 2019, amb la constitució del nou Ajuntament i va ser nomenada  regidora delegada de Comerç i Gent Gran  i regidora del barri Can Roura, la Sarda i l'Estació. També era militant d'ERC des de l'any 2014 on  va ser candidata a les Eleccions al Congrés dels Diputats de 2015 i 2016.

Dos dies de dol oficial

L'Ajuntament de Parets del Vallès ha decretat dos dies de dol oficial, 13 i 14 de novembre,  amb la corresponent baixada de les banderes d'aquest a mig pal. Des del consistori han volgut destacar «el seu compromís polític amb el municipi i amb el conjunt de la ciutadania». Per la seva part, membres del consistori i també des d'ERC han volgut donar un últim adeu a la regidora a través de Twitter:

També et pot interessar...